Domagoj Pušić produžio vjernost s bijelo-plavima

Vezni igrač osječkog nogometnog prvoligaša Domagoj Pušić pristao je na uvjete novog ugovora te je produžio vjernost s bijelo-plavima do ljeta 2016. godine.

Pušić je tako postao drugi igrač, nakon Hrvoja Kurtovića koji je stavio potpis na novi ugovor, a hoće li to učiniti i stoper Branko Vrgoč, još je neizvjesno.

Naime, predsjeniku Josiću je dozlogrdila Vrgočeva neodlučnost u razgovorima i jednostavno ga je odlučio poslati na tribinu. Što je najgori rasplet za sve.

Obećao je da će potpisati novi ugovor ako mu izmirimo dugovanja. Mi smo to učinili, a on se nastavio predomišljati. Ne možemo dopustiti da nas se “voza” – ispričao je Zdravko Josić, predsjednik NK Osijek za Glas Slavonije.

Spremni smo pregovarati oko novog ugovora, ali smatramo da to u ovakvim uvjetima ucjena i pritisaka nema smisla. Osim toga, ovo dosad nisu ni bili pregovori, nego ponuda “uzmi ili ostavi”, a na to ne možemo pristati. Ne tražimo nikakve posebne uvjete, ali neke stvari iz ponude trebalo bi korigirati“, kaže dr. Željko Požega, jedan od Vrgočevih savjetnika u pregovorima za novi ugovor.

Situacija je to u kojoj su na gubitku i klub i igrač, predsjednik Josić dodaje i kako je Mislav Leko odlično zamijenio Vrgoča, no i tu postoji ‘kvaka’, Leki također na ljeto istječe ugovor i još ga nije odlučio produžiti.

SiB.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari