Bijelo-plavi po prvu pobjedu pred svojim navijačima

Nogometaši Osijeka sutra će u 2. kolu MAX tv prve lige odigrati svoju prvu utakmicu pred domaćim navijačima.

Prošle sezone Lokomotiva je bila Osijekova “crna mačka”, a sada je to susret koji bi i te kako mogao odrediti bijelo-plavima daljnju sudbinu.

Prema riječima trenera bijelo-plavih, Osječani će sutra zaigrati u izmjenjenoj formaciji, ovaj put u rombu 4-4-2 , a iza dva napadača zaigrat će mladi Karlo Lulić, asistent prvog gola u novoj sezoni za bijelo plave.

Steinbrückner će na travnjak od prve minute poslati i dva napadača. Tako će uz Josipa Barišića priliku gotovo sigurno dobiti mladi topnik Marko Dugandžić.

Ono što značajno moramo popraviti u odnosu na prvu utakmicu protiv Dinama jest agresivnost i žustrina. Ne smijemo biti mekani i igrati se nogometa. Treba nam više čvrstine i odlučnosti u duel igri. To očekujem od momčadi” , rekao je osječki strateg za Glas Slavonije.

2. kolo Prve MaxTV HNL: NK Osijek – NK Lokomotiva, ponedjeljak, 20:15h

U proteklom tjednu napokon je marketing kluba podigao atmosferu među navijačima, a već sada prodan je gotovo jednak broj godišnjih ulaznica kao lani. Samo tri dana intenzivnog marketinga bila su dovoljna da se postigne isti efekt kao lani u mjesec dana. 

U gradu se ponovo priča o NK Osijeku pa iako nitko ne zna što očekivati sutra na utakmici čini se kako bi posjeta mogla biti iznimno dobra, a to ovoj mladoj momčadi koja bi trebala zaigrati u sastavu Mikulić – Pavić, Škorić, Novaković, Arsenić – Lulić (Aleksić), Mišić Josip, Pušić, Šorša – Pongračić, Barišić moglo biti presudno za pobjedu.

Pridružite se i službenom Facebook događaju.

SiB.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari