Hypo-Limači osvojili turnir u Austriji, Bukvić najbolji strijelac i igrač

Hypo-Limači (2004. godište) osvojili su dvoranski turnir u Austriji u organizaciji SK CRO Vienna.

Dečki se iz Austrije vraćaju sa zlatnom medaljom. U finalnoj utakmici, a nakon što su superiorno, sa svim pobjedama, prošli skupinu A, svladali su pobjednika skupine B, momčad NK Vrapče, s 1-0.

Do finala su Hypo-Limači gotovo s lakoćom razmicali redom protivnike, sa 4 pobjede iz 4 utakmice, s ukupnom gol-razlikom od 17-4. Već u prvoj utakmici su se naši dečki sa 6-3 protiv Torpeda najavili favoritom turnira, da bi potom redom nizali trijumfe; protiv Polske 3-0, zatim Viktorije 4-0 i napokon protiv organizatora CRO Vienna 4-1. S maksimalnim učinkom iz skupine A, Hypo-Limači su ostvarili plasman u finalnu utakmicu s pobjednikom skupine B, a gdje ih je čekalo Vrapče.

U finalu su i opet iskazali suverenost u igri i trjumfirali sa spomenutih 1-0. Od ukupne gol-razlike s turnira, od 18-4, čak 8 golova zabio je Domagoj Bukvić, usljed čega je postao najboljim strijelcem i igračem (odluka stručnog žirija) ovog dvoranskog natjecanja.
Prethodnog dana Hypo-Limači su bili, na poziv Nenada Bjelice, gosti na utakmici 23. kola Austrijske Bundeslige između ekipa FK Austria Wien i SC Wiener Neustadt. Potez bivšeg hrvatskog reprezentativca Nenada Bjelice izuzetan je za razvoj i stjecanje iskustva ovih mladih igrača Akademije Krpan&Babić.

1. mjesto: KNŠ Hypo-Limač
najbolji strijelac: Domagoj Bukvić (8 golova)

rezultati u skupini:
DSG Torpedo – KNŠ Hypo-Limač 3-6
KNŠ Hypo-Limač – Polska 3-0
Wr. Viktoria – KNŠ Hypo-Limač 0-4
SK CRO Vienna – KNŠ Hypo-Limač 1-4
rezultat finala:
KNŠ Hypo-Limač – NK Vrapče 1-0

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari