Osijek te treba: U subotu svi na Gradski vrt!

U subotu se na Gradskom vrtu igra posljednje kolo MaxTV Prve lige. U goste bijelo-plavima dolazi ekipa Hrvatskog dragovoljca.

U subotu se na Gradskom vrtu od 19h igra posljednje kolo MaxTV Prve lige. U goste bijelo-plavima dolazi ekipa Hrvatskog dragovoljca.

Ali, nije to bilo kakva utakmica, ovo je jedna od najvažnijih utakmica u povijesti prvoligaša sa Drave. Situacija na tablici je takva da Osječanima nakon 37 godina prvoligaškog nogometa prijeti ispadanje u niži rang. Od 1977. godine, izuzev sezone 1980./1981., Osječani nastupaju u najvišem rangu.

Najvažnije je što Osječani sami odlučuju o svojoj sudbini. Pobjedom nad izravnim konkurentom u borbi za ostanak 99% bi osigurali ostanak (teoretski se može dogoditi da igramo kvalifikacije s Cibalijom i u slučaju pobjede, ako i Slaven i Zadar pobjede).

[span class=attention]Pogledajte scenarije za ostanak Osijeka u ligi[/span]

Kohorta, ali i svi ostali navijači Osijeka, svjesni važnosti ove utakmice posebno su se angažirali. Plakati, poruke po gradu, promocija na društevnim mrežama… Za očekivati je u subotu više nego solidno ispunjen Gradski vrt i glasan huk sa tribina koji će voditi bijelo-plave do tako željene pobjede. Dodajmo tome da je i Uprava kluba odlučila da će ulaz na stadion biti besplatan.

Zato u subotu, makar i sjekire padale, kome god je NK Osijek u srcu, tko diše za ovaj grad i klub, MORA DOĆI NA STADION! Svatovi, rođendani, krštenja, krizme, posao, djevojke… u subotu je sve to sporedno. Postoji samo jedno mjesto na kojem moramo svi biti: GRADSKI VRT. Napravimo pakao u kojem Dragovoljci neće ni pomislit da imaju ikakve šanse“, stoji u navijačkoj poruci.

SiB.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari