Polaganje rekreativnih gimnsatičkih programa 2014.

Na kraju svake školske godine u GK Vukovar se provodi svečano polaganje. Ove godine 4. 6. u sportskoj dvorani OŠ B Zadre održana je ova svečanost.

Prilika je to bila svim članovima da pokažu što su naučili u ovoj školskoj godini. Najmlađi polagali su program Gimnastičke igraonica i njih 22 uspješno je položilo. Nešto stariji polagali su program Gimnastičke početnice, a 24 položilo je.

Najiskusniji su polagali program Škole gimnastike i 20 ih je položilo. Svi koji su položili primili su diplomu i medalju, koje im je uručio dopredsjednik GK Vukovar Đorđe Stojšić. Najmlađi su bili i najzanimljiviji, a njihove vježbe su bile na zavidnoj razini.

Već iskusniji polaznici Gimnastičke početnice i Škole gimnastike prikazali su nešto složenije elemente i vježbe. Brojna publika je uživala je u prikazu vježbi i nesebično bodrila sve koji su polagali, a očekivano najveću podršku imali su najmlađi trogodišnjaci i četverogodišnjaci.

Sutkinje ovog polaganja pohvalile su gimnastičare i izvedbu elemenata i vježbi, a i treneri su zadovoljni kako kvalitetom vježbi, tako i brojem polaznika rekreativnih programa koji su pristupili svečanom polaganju.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari