3. HNL-Istok: BSK kiksao kod kuće, Antin slavio u Virovitici

Nakon devet kola trećeligaškog nogometnog "loptanja" imamo veliku gužvu na tablici. Dvanaestoplasiranu Slavoniju i prvoplasiranu Podravinu dijeli samo devet bodova te nas do kraja poluezone oečkuje još puno rošada na prvenstvenoj ljestvici.



Lagano se može primijetiti da u ovoj ligi svako svakog može pobijediti, osim Virovitice koja očito ne može pobijediti nikog. Ovog su vikenda ponovno kiksali na domaćem terenu te su poraženi od Mladosti iz Antina s minimalnih 1:0.
Toplo-hladnim ritmom nastavlja igrati ekipa Belišća. Amplitude u njihovim partijama su prevelike što se moglo vidjeti u Pleternici, gdje su poraženi od domaće Slavije s čak 4:0.

Čista suprotnost ekipi Belišća je ekipa Višnjevca koja konstantno pruža dobre partije i prima malog pogodaka. Ovog puta bod su zgrabili na gostovanju u Varaždinu, gdje nismo mogli vidjeti pogotke.

Derbi slavonskih fenjeraša igrao se u Oriovcu gdje su Oriolik i gostujuća Slavonija podijelili bodove u remiju bez golova.

Za najveće iznenađenje ovoga kola pobrinuli su se nogometaši Bjelovara koji su s čak 3:1 slavili na gostovanju kod BSK-a u Bijelom Brdu te se tako dodatno približili vrhu ljestvice.

Za dodatne komplikacije na vrhu pobrinula se Koprivnica koja je kod kuće svladala vodeću Podravinu, odnosno Međimurci koji su s 3:1 svladali Mladost u Ždralovima.

Utakmica između Đakova i Vukovara odgođena je za utorak 14. Listopada, zbog odigravanja memorijalnog  turnira Blage Zadre, o čemu smo već pisali.

Rezultati 9. Kola 3.HNL-Istok:

Virovitica – Mladost Antin 0-1 (Kuzmić 40′ CK – Pintarić 67′ Kujnudžija 83′)
Koprivnica – Podravina 1-0 (Arap 34′ CK – Maljak 27′ /// CK – Sabol 53′)
Oriolik – Slavonija 0-0
Slavija – Belišće 4-0 (Pohižek AG 31′ Antunović 49′ Žuljević 60′ Peharda 82′)
Varaždin – Višnjevac 0-0
Mladost Ždralovi – Međimurje 1-3 (Sučić 6′ /// Rebrenik 44′ Kokot 48′ Stojkov 87′)       
BSK Bijelo Brdo – Bjelovar 1-3  (Lončar 13′ /// Habek 3′ Katić 52′ Hajdarović 55′)
Đakovo-Croatija – Vukovar 1991 ODGOĐENO za utorak 14.10

Tekst: Jurica Cvenić/SiB.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari