3. HNL-Istok: BSK poražen kod kuće, Slavija u Ludbregu

Nakon 12 odigranih kola na prvenstvenoj ljestvici vlada pravi kaos pa tako deveto Belišće i prvoplasiranu Slaviju dijeli samo pet bodova. Dotično stanje na tablici rezultat je iznenađujućih rezultata u svakome kolu, a ovo kolo to je bilo slavlje Koprivnice u Bijelom Brdu.



Koprivničani nisu samo odnijeli bodove nego su s 1:4 razbili aktualnog prvaka istoka u njegovom dvorištu te se tako približili Bjelobrđanima na samo dva boda zaostatka.

Iza Koprivničana na tablici smjestili su se Belišće i Međimurje koje su u subotu “ukrstili” koplja na Gradskom stadionu u Belišću. Crveno-bijeli su slavila s minimalnih 2:1, a za bodove se mogu zahvaliti dvostrukom strijelcu Ratkoviću i gostujućim napadačima koji su promašivali “nemoguće”.


Istim je rezultatom ekipa Oriolika slavila na gostovanju kod fenjeraša Virovitice, dok je ekipa Croatije Đakovo uzela “veliki” bod na gostovanju u Bjelovaru odigravši 1:1.

Vukovar je kod kuće s minimalnih 1:0 izgubio od Mladosti iz Ždralova, a s istim rezultatom Slavija je poražena kod Podravine u Ludbregu, ali unatoč porazu Pleterničani su i dalje prvoplasirana ekipa.

Isti broj bodova kao Slavija i Podravina ima i Mladost iz Antina koja je kod kuće s Višnjevcem odigrala remi bez golova.

Slavonija je u Požegi podijelila bodove s Varaždinom te je završilo 1:1.

Rezultati 12. kola 3.HNL Istok:

Mladost Antin – Višnjevac 0-0
Belišće – Međimurje 2-1 (Ratković 4′ -11m 58′ /// Golik 60′)
Vukovar – Mladost Ždralovi 0-1 (CK – Lacić 94′ /// Sučić 33′ – 11m)
Slavonija – Varaždin 1-1 (Jakešević 21′ /// Nemanić 5′)
Podravina – Slavija 1-0 (Valjak 88′ – 11m)
Bjelovar – Đakovo Croatia 1-1 (Pušić 24′ /// Borko 31′)
Virovitica – Oriolik 1-2 (Lach 80′ /// Milinković 38′ 57′)
BSK – Koprivnica 1-4 (Blašković 34′ /// Horvatinović 6′ 84′ Tucaković 49′ Šestak 56′)

Tekst: Jurica Cvenić/SiB.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari