Rukavinin raštiman orkestar poražen od ukomponirane Lokomotive

Nogometaši Osijeka, na kraju jesenskog dijela prvenstva, doživjeli su novi poraz. Kao i u prvom kolu, kobna je bila Lokomotiva koja je iz dva kontaranapada došla do vrijednih bodova.


OSIJEK 0:2 LOKOMOTIVA

Najavljivao je Rukavina kako je pobjeda imperativ, ali njegov raštimani orkestar ni u ovoj utakmici nije uspio povezati svoje redove pa je svaki “instrument” izgledao poprilično raštiman na terenu.

Tek jalova inicijativa tijekom cijelog susreta i pogledi igrača Osijeka kao da ne vjeruju u sebe i svoje mogućnosti dok je s druge strane Lokomotiva izgledala sigurno i ukomponiramo. Primjerice, tijekom susreta njihovi igrači neprestano su hrabrili i raspoređivali jedni druge, dok se na osječkoj strani mogao čuti samo muk.

Goste je u vodstvo doveo Marić kad je natrčao na jednu Mikulićevu loptu. Bilo je to u 20. minuti, a nekoliko minuta kasnije Jonjić zabija na drugoj strani. Nažalost, njegov zgodidatk poništava pomoćni sudac.

Drugi dio, Osijek kreće s jednom zamjenom. Dugandžića mijenja Barišić, ali nije to donijelo posebnu prevagu prema golu Sluge. Osijek je imao nekoliko lijepih prigoda, a najbliži golu bio je Mišić koji topovski drma vratnicu te Mešanović, Perošević i Barišić koji su ipak bili nedovoljno precizni.

U posljednjoj minuti za konačnih 2:0 zabija Kolar i dodatno uznemirava duhove u Gradskom vrtu.

Teška zima je pred njima, a pitanje je tko će ju preživjeti. Trener Rukavina pak niti u jednom trenu nije niti pokušao preuzeti krivnju na sebe pa je tako na pressici rekao kako je on učinio sve u fazi pripreme utakmice, ali jednostavno nije išlo.

Sad je na potezu Uprava Osijeka koja će već u ponedjeljak morati obrazložiti Nadzornom odboru zašto se Osijek nalazi na pretposljednjem mjestu.

Tekst i foto: SiB.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari