NK Osijek poziva navijače da daju svoj prijedlog za dizajn novog dresa

U sklopu novog strateškog marketinškog plana Nogometnog kluba Osijek, a koji ima za cilj cjelovito repozicioniranje i rebrendiranje kluba te uspostavljanje bolje komunikacije s navijačima planirana je i nabavka sportske opreme za naredne dvije sezone. Stoga Vas pozivamo da sudjelujete u prijedlozima za izgled novog dresa Bijelo-plavih u sljedećoj sezoni.

Kao jedan od uvjeta natječaja postavljena je i opcija unikatnog dresa, a želja kluba je da isti kreiraju navijači, odnosno oni koji će u konačnici taj dres željeti nositi s ponosom. Natječaj je otvoren do 1. ožujka, a nakon toga će se obaviti glasanje u dva kruga.

Detalji natječaja objavljeni su na stranici Nogometnog kluba Osijek, a isti je otvoren do 1. ožujka. Kao nagrada onome čiji dizajn se izabere klub je ponudio godišnju ulaznicu, dres te monografiju kluba.

“Cilj je privući sve one koji vole bijelo-plavu boju i na taj način stvoriti još veću povezanost između kluba i samih navijača,” kažu nam odgovorni za marketing kluba.

Kako bi olakšali samu izradu dizajna, svima koji to požele, u klubu su ponudili i podlogu na koju u bilo kojem programu za crtanje navijači mogu ucrtati svoju kombinaciju prema zadanim parametrima. Tako je zadano da dres mora imati bijelu i plavu boju te naravno grb kluba.

U samom izboru najboljeg dizajna sudjelovati će igrači, uprava, navijači te dizajneri, a dres koji će biti dizajniran klub će nositi od sezone 2015/2016.

SiB.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari