Kreće prodaja godišnjih ulaznica za utakmice NK Osijek

Nova nogometna sezona je pred vratima (prva utakmica na raporedu je 11. srpnja) i NK Osijek kreće s prodajom godišnjih ulaznica.

Prodaja kreće  od srijede, 1. srpnja, a godišnja ulaznica uključuje sve domaće utakmice MaxTV prve lige  plus sve domaće utakmice Kupa Hrvatske (osim polufinala i finala) te sve pripremne utakmice kojima je organizator NK Osijek u sezoni 2015./16.

Cijene godišnjih ulaznica, s obzirom na broj utakmica koje pokrivaju,  vrlo pristupačne: 200 kuna za tribinu istok, 300 kuna za zapad, za ložu 500 kuna, te 2000 kuna VIP ložu.

Iz kluba ističu kako su djeca budućnost i stoga svim klincima do 7 godina ulaz na stadion je besplatan, a za one od 8 do 18 godina godišnja ulaznica iznosi 100 kuna.

[span class=attention]POGLEDAJTE: Raspored utakmica u sezoni 2014./2015.[/span]

Novost ove godine su i paketi obiteljskih ulaznica  i to po cijeni od 250 kuna za jednog roditelja i dijete do 18 godina. Za svako dodatno dijete nadoplata je 50 kuna. U obiteljskom paketu, za dodatnog odraslog člana domaćinstva moguća je nadoplata od 100 kuna.

Kako bi nagradili vjernost i lojalnost naših stalnih navijača, prošlogodišnji pretplatnici ostvaruju 15% popusta za novu 2015./2016. sezonu.

Ulaznice su personalizirane i svaka sadržava podatke o vlasniku ulaznice (ime i prezime) te sektor, red i sjedalo. Također, vlasnik ulaznice dobit će i navijački rekvizit za uspješno navijanje u sezoni koji dolazi.

[blockquote]Kako do ulaznica?

Do godišnje ulaznice možete na nekoliko načina:

1. Dolaskom u prostorije kluba (Wilsonova bb) u radnom vremenu kluba od ponedjeljka do petka od 8-15 sati gdje možete popuniti obrazac i izvršiti uplatu (od 1. srpnja)

2. Popunjavanje obrasca koji možete preuzeti na web stranici kluba (od 1.7.) i uplatom na račun kluba prema uputi na obrascu.

3. Na nekom od štandova u gradu i ispred stadiona o čemu ćete biti pravovremeno obaviješteni.

Izrađene godišnje ulaznice, kao i navijački rekvizit, podizati će se u tjednu prije prve domaće utakmice (od 13.7.) u prostorijama kluba.

Cijene:

– Istok 200kn

– Zapad 300kn

– Djeca i mladi do 18 godina 100kn

– Obiteljski paket (roditelj + 1 dijete) 250kn

         – Nadoplata za svako dodatno dijete 50kn

         – Nadoplata za odraslu osobu iz domaćinstva 100kn

– Loža 500kn

– VIP loža 2000kn (uključen cattering i parkirno mjesto)[/blockquote]

SiB.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari