Osijek i trio Š svladali Paks

Nogometaši Osijeka odigrali su prvu domaću pripremnu utakmicu pred nadolazeću sezonu. Zaigrali su u gotovo potpuno promjenjenom sastavu u odnosu na prošlu godinu i pokazali sasvim solidnu igru.

Tako su se u prvih 11 našli Mikulić, Matas, Lukić, Maslać, Arsenić, Kurtović, Radotić, Šorša, Špoljarić, Čuljak i Grgić, a upravo je posljednje navedeni zaslužan za akciju iz koje su Mađari skrivili kazneni udarac. Siguran realizator u 7. minuti bio je Josip Špoljarić koji je nedavno potpisao profesionalni ugovor s bijelo-plavima.

U drugom dijelu, momčadi su potpuno ispremješale karte, a Osijek i dalje bio daleko bolja momčad na terenu. Do kraja susreta, uz par dobrih i izrazitih prigoda, zabili su još Šorša nakon lijepe akcije s Radotićem i Štrkalj nakon jednog otpatka. Prije toga, mladi Štrkalj zapucao je dvije lijepe prigode.

Iako igra protiv Paksa ohrabruje, evidentno je kako će mladoj momčadi trebati vremena za uigravanje, a svakako je poželjno i još koje pojačanje u vrhu napada kao i u veznom redu. 

[blockquote]Krenula prodaja godišnjih ulaznica

Kako je i najavljeno, krenula je prodaja godišnjih ulaznica za novu sezonu. Više info potražite OVDJE.[/blockquote]

SiB.hr

Foto: Josip Bilić/SiB.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari