Kohorta slavi 28. rođendan!

Osječka navijačka skupina Kohorta ovog će vikenda proslaviti svoj 28. rođendan. Kao i svake godine pripremili su bogat program, a centralna proslava je na utakmici s Hajdukom.

Osječka navijačka skupina Kohorta ovog će vikenda proslaviti svoj 28. rođendan. Kao i svake godine pripremili su bogat program, a centralna dio proslave je na utakmici s Hajdukom.

Program počinje u četvrtak prodajom rođendanskih majica po simboličnim cijenama u prostorijama Udruge u Tvrđi. Petak je rezerviran za rođendanski party također u Tvrđi. U subotu kod Emše će po prvi put biti organiziran AIR21 graffiti jam. U organizaciji sudjeluju dečki iz Kohorte, a uz ocrtavanje zidova grafitima organiziran je i cjelodnevni party uz DJ-a i Sofa lounge bar. Opširnije o tom eventu OVDJE.

Glavna proslava je u nedjelju na utakmici s Hajdukom koja počinje u 15 sati. Kao što se vidi i sa plakata, Kohortaši pozivaju navijače da prvomajske roštilje u prirodi zamjene dolaskom na stadion i proslavom rođendana na tribini sa svojim legama. Kao i uvijek, sprema se posebna rođendanska koreografija. A i dolazi Hajduk, pa se nadamo i da će nogometaši Osijeka prekinuti svoj post s golovima 🙂

SiB.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari