Sterilni Osijek i ubojiti Zwolinski u Gradskom vrtu

Nogometaši Osijeka trebali su pobjedom u današnjem susretu protiv Gorice zasjesti na čelo prvenstvene kolone, ali nažalost to se nije ostvarilo.

Gorica je na samom početku susreta pritisnula Osječane pa čak i pogodila gredu iz slobodnog udarca, a zatim imala i odličnu prigodu s lijeve strane pri čemu se istaknuo Malenica, ali se nakon toga Osijek oslobodio i zaigrao kvalitetnije prema naprijed. Nažalost po domaće, nastavila se napadačka sterilnost. Henty je probijao po lijevoj strani i servirao nekoliko odličnih lopti, ali prije svih Marić nije uspjevao pospremiti loptu u mrežu.

Osijek je bio bolji, ali promašaji napadača Osijeka moraju zabrinuti jer nažalost ni na klupi nema kvalitetnih zamjena u tom segmentu igre.

Ono što su promašili domaći, nije propustio najbolji strijelac lige Zwolinski na drugoj strani. Poljak je primio jednu loptu i smireno ju opalio za konačnih 1:0 Gorice. Podsjetio je njegov udarac na one Ejupia koji sad već kronično nedostaje u igri bijelo-plavih zbog bolesti bubrega.

U idućem kolu Osijek otvara seriju gostovanja i to onim na Poljudu protiv ranjenog Hajduka kojeg je uvjerljivo svladao u prvom kolu. Nadajmo se kako će napadači namjestiti svoje nišanske sprave upravo u tom susretu.

SiB.hr

Foto: D.Javorović/Pixell

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari