Osječka gastronomska scena obogatila se novim restoranom tradicionalne kuhinje - Bistro Euforija
Na adresi Martina Divalta 56 u Osijeku možete pronaći okuse zaboravljenih kuhanih jela i sočnih jela s roštilja na drveni ugljen.
U sklopu a la carte ponude možete pronaći juneći gulaš, bosanski lonac, teleće kotlete, sarajevski roštilj te mnoga druga jela. Ako želite nešto što nije na a la carte meniju, proučite njihov posebni jelovnik dnevnih jela koja će biti dostupna od ponedjeljka do petka.
Svakog četvrtka možete uživati u okusima kontinentalnih ili mediteranskih regija na tematskoj večeri s menijem u sljedovima koju kreira njihov chef Matija Škreblin.
NAGRADNO DARIVANJE (ZAVRŠENO)
Osvojite večeru za dvoje po izboru! U komentare na dnu ovog članka napišite osobu koju biste najradije poveli sa sobom. Izvlačenje je 1. veljače, a u ovaj članak ćemo upisati sretnog dobitnika kojeg ćemo odabrati slučajnim odabirom. (Ako ne vidite komentare učitajte članak preko preglednika Chrome u kojem ste prijavljeni na Facebook)
DOBITNIK: Dino Bartok