stvaranje pozitivnog stava

Još jedna projektna suradnja Osijeka i Vukovara

Ciljevi treninga su promicanje bavljenja sportom od najranije dobi i brojni drugi

U sklopu projekta “Promocija sportske rekreacije među djecom u sustavu predškolskog odgoja na području Grada Osijeka” koji provodi Gimnastičku društvo Osijek – Žito uz podršku Ministarstva turizma i sporta, organizirao se besplatan trening za predškolce s područja grada Vukovara.

Ciljevi treninga su promicanje bavljenja sportom od najranije dobi, razvoj svijest o zdravim navikama i zdravom stilu života kod djece predškolske dobi, povećanje broja korisnika uključenih u programe bavljenja gimnastičkim sportom kao temeljem zdravstveno usmjerenog tjelesnog vježbanja i stvaranje pozitivnog stava prema sportu kod djece.

“Uvijek se veselimo kada imamo priliku surađivati s kolegama iz Vukovara jer smatram da imaju važnu gimnastičku ulogu u Regiji Istok. Vjerujem da ćemo u budućnosti imati još mnogo zajedničkih suradnji kroz razne projekte”,  izjavila je Nina Baum, trenerica GD Osijek – Žito.

Do kraja 2022. godine, GD Osijek – Žito u sklopu projekta organizirati će još dva besplatna treninga u Osijeku, jedan u studenom i jedan u prosincu.

Sve upite vezane uz projekt “Promocija sportske rekreacije među djecom u sustavu predškolskog odgoja na području Grada Osijeka” moguće je napraviti kontaktom na broj 099 536 4753 (Viber, WhatsApp, SMS).

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari