od 5. prosinca

Zbog radova u potpunosti se zatvara promet na dijelu Vukovarske ulice

Google StreetView

Ova faza radova zahtijeva potpuno zatvaranje za promet dijela Vukovarske ulice (od Zagrebačke do Stepinčeve ulice) u trajanju 10 dana

Zbog radova u sklopu investicije društva VODOVOD-OSIJEK d.o.o. pod nazivom “PROJEKT OSIJEK 4”, čiji sastavni dio je i rekonstrukcija i izgradnja vodoopskrbne mreže i sustava odvodnje u Gundulićevoj ulici u Osijeku i to od Ulice Stjepana Radića do Vukovarske ulice te dio Vukovarske ulice i Ulice kardinala A. Stepinca, sukladno Elaboratu privremene regulacije prometa, sljedeća faza radova izvodit će se na samom raskrižju Krežmine, Vukovarske i Gundulićeve ulice.

Ova faza radova zahtijeva potpuno zatvaranje za promet dijela Vukovarske ulice (od Zagrebačke do Stepinčeve ulice) u trajanju 10 dana i to od utorka, 5. prosinca 2023., do petka, 15. prosinca 2023. godine. Radovi obuhvaćaju prokop Vukovarske ulice, postavljanje novih instalacija vodoopskrbe i odvodnje te asfaltiranje i cjelovitu pripremu za puštanje u dvosmjerni promet dva sjeverna traka Vukovarske ulice, uključujući raskrižja te Krežminu, Stepinčevu i Zagrebačku ulicu.

Obilazni promet u razdoblju od utorka, 5. prosinca 2023. do petka, 15. prosinca 2023. godine odvijat će se dvosmjerno sljedećim pravcima:

  • Vukovarska-Zagrebačka-Reisnerova-Stepinčeva-Vukovarska-Gajev trg,
  • Vukovarska-Zagrebačka-Europske avenije-Stepinčeva-Vukovarska-Gajev trg.

U petak, 15. prosinca 2023., planirano je otvaranje dvaju sjevernih trakova Vukovarske ulice za dvosmjerni promet uz istovremeno zatvaranje dvaju južnih trakova Vukovarske ulice te trga Baruna Trenka (početak Gundulićeve od Krežmine do Stepinčeve) i dijela Stepinčeve od Vukovarske do Reljkovićeve ulice.

“Stanovnike navedenih ulica, sugrađane i sve vozače koji prometuju navedenom lokacijom molimo za strpljenje i razumijevanje”, poručuju iz društva Vodovod Osijek.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari