vijesti iz gpp

Nastavljeni radovi na tramvajskoj pruzi, a vraćena i nadstrešnica na autubusnoj stanici

GPP

Riječ je o investiciji ukupno vrijednoj 267 milijuna kuna, a za što je većina novca osigurana iz EU

Nakon što su privremeno zaustavljeni, danas su ponovno uspostavljeni građevinski radovi na dionici tramvajske pruge u Županijskoj ulici.

Kako smo ranije izvijestili radovi su zbog prekida lanca opskrbe materijalima potrebnim za izvođenje radova kratkotrajno bili prekinuti sredinom veljače.

“Ovakvi su prekidi predviđeni i mogući te zbog ovoga neće doći do probijanja rokova i produljenja radova”, izvijestili su iz GPP i dodali kako radovi u niti jednom trenu nisu bili obustavljeni zbog neplaćenih računa.

“Podsjećamo kako je riječ o projektu koji se realizira kroz rok od dvije godine, a riječ je o investiciji ukupno vrijednoj 267 milijuna kuna. Na snazi i dalje vrijedi postojeća prometna regulacija i ograđeno gradilište – jer radovi se nastavljaju!”, dodaju iz GPP.

Vraćeno uništeno stajalište

Stajalište autobusa u ulici Hrvatske Republike, odnosno stanica Trg slobode, uništena je u potpunosti prije mjesec dana kad se u nju zabio vozač BMW-a. Pritom je nekoliko osoba zadobilo lakše ozljede.

FOTO: Ivica Benić/SiB.hr

>> Policija o uništenoj autobusnoj: Vozač vozio prebrzo i naletio na tri osobe

Danas je pak postavljena potpuno nova nadstrešnica koja će omogućiti putnicima zaklon dok čekaju autobus na ovoj vrlo prometnoj stanici.
 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari