zahvaćen i dio šume

Vozilo marke Opel u potpunosti izgorjelo danas u Osijeku

U požaru je zahvaćen dio šume kao i još jedno vozilo

U neposrednoj blizini grada, uz šumu kod Pampasa, između Višnjevca i novog mosta preko Drave, danas je došlo do požara vozila.

Vozilo marke Opel u potpunosti je izgorjelo, a iako uzrok požara nije još uvijek službeno utvrđen, očevici požara kažu kako je do požara došlo nakon dječje igre zapaljivim tvarima. Policija je pak naknadno izvijestila kako su uzrok požara instalacije na samom vozilu.

Na mjesto požara brzo su stigli vatrogasci koji su prvo morali osigurati pristup mjestu nesreće s obzirom da je na nasipu postavljena zaključana rampa, a nakon toga su ubrzo požar i ugasili. U požaru je zahvaćen i dio šume kao i vozilo koje je bilo parkirano neposredno uz izgorjelo vozilo pa se materijalna šteta procjenjuje na nekoliko desetaka tisuća kuna.

Stiglo je izvješće policije:

“29. siječnja, u Višnjevcu na nasipu rijeke Drave, zapalio se osobni automobil, vlasništvo 66-godišnjeg hrvatskog državljanina.

Požar su ugasili vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Osijek, a ozlijeđenih osoba nije bilo.

Očevidom je utvrđeno da se zbog kvara na instalacijama zapalio motor osobnog automobila te je automobil u potpunosti izgorio. Požar se proširio i na osobni automobil, vlasništvo 66-godišnjeg hrvatskog državljanina koji je bio parkiran u blizini te je opožaren stražnji dio automobila. Također, požar se proširio i na površinu oko 250 metara kvadratnih na kojem je izgorjela suha trave i nisko raslinja.

Vlasnicima je nastala materijalna šteta oko 28 000 kuna.

Nadležnom državnom odvjetništvu podnosimo izvješće o događaj.”

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari