nesigurno raskrižje

Stanovnici Juga 2 traže uspornike i u Kaštelanskoj ulici za sigurniji put djece do škole

Čitateljica

"Ovaj problem smo već prijavili na par adresa no međutim nitko nema sluha", kaže naša čitateljica

Jučer je počela nova nastavna godina za 7385 učenika osječkih osnovnih škola. Prvi ponedjeljak u rujnu svake je godine još posebniji za učenike prvih razreda koji kreću u novo životno razdoblje, a u 20 gradskih škola prvi je put u klupe sjelo 865 prvašića.

Kako bi povćeao sigurnost učenika na putu do škole Osnovne škole ,,Grigor Vitez” na Jugu 2, Grad Osijek  postavio je uspornik u Srijemskoj ulici, jednoj od najprometnijih u ovome dijelu grada, gdje vozači često voze neprilagođenom brzinom.

Nama se javila čitateljica s Juga 2 koja ističe još jedan problem u tom osječkom naselju za djecu koja idu u Osnovnu školu “Tin Ujević”. Konkretno problem je u raskrižju Kaštelanske ulice kod broja 40 i prolaza između garaža.

“Na tom dijelu  nema niti uspornika, niti pješačkog prijelaza, a  puno djece tim putem ide u školu, auti su naparkirani pa se dobro niti ne vidi prijeći cestu. Ovaj problem smo već prijavili na par adresa no međutim nitko nema sluha”, kaže naša čitateljica i šalje nam fotografije spornog raskrižja.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari