bogata ponuda

Vacom – TOP ponuda računala, mobitela i ostale računalne opreme u Osijeku

Vacom Računala Osijek dio su tvrtke Vacom koja ima poslovnice u brojnim hrvatskim gradovima

Vizija tvrtke je pružanje kompletne informatičke usluge na lokalnoj razini koja može brzo i kvalitetno zadovoljiti informatičke potrebe poslovnih i privatnih korisnika. Upravom tom mišlju vode se i u osječkoj poslovnici u ulici Hrvatske Republike 47.

“To ostvarujemo stalnim educiranjem i praćenjem novih tehnologija kako bismo bili u stanju svojim korisnicima ponuditi optimalna informatička rješenja”, kažu u Vacomu koji ima tradiciju prodaje informatičke opreme od 2006. godine.

Privatnim korisnicima nude kvalitetnu informatičku opremu po konkurentnim cijenama uz osiguran servis i stručnu pomoć.

“Raspolažemo vlastitim proizvodnim kapacitetima što omogućuje sklapanje računala po “vašoj mjeri”. Imamo velik izbor informatičke opreme na skladištu što Vam omogućava da uz pomoć našeg stručnog osoblja razgledate i procijenite koji proizvod najviše odgovara vašim potrebama”, kažu ponosno u Vacomu.

>>> Laptop HPs-fq2020nm po posebnoj PROMO cijeni

Njihovi iskusni stručnjaci u stanju su detektirati i otkloniti kvarove i smetnje bilo u servisu ili angažmanom vanjskih servisa kako u jamstvenom roku tako i poslije, a velik dio kvarova rješavaju odmah u njihovom servisu što bitno skraćuje vrijeme popravka.

Posebno je to izraženo za računala njihove vlastite proizvodnje koje mogu servisirati u vrlo kratkom roku budući su im na raspolaganju rezervne komponente i dijelovi.

Vacom često nudi i posebne akcijske pogodnosti, a trenutno je u tijeku akcijska prodaja laptopa o čemu više informacija možete pronaći OVDJE.

U osječkoj poslovnici Vacom Računala možete pronaći sve artikle iz bogate ponude laptopa, mobitela, računalnih komponenti kao i ostale elektroničke opreme.

Vacom Računala Osijek
Ulica Hrvatske Republike 47
31000 Osijek

Web: Vacom Računala Osijek
E-pošta: osijek@va.com.hr
Telefon: 031/303-941
Instagram: Vacom Racunala
Facebook: Vacom

Radno vrijeme:
Pon-Pet: 08:00h – 20:00h
Sub: 08:00h – 14:00h
Nedjeljom i praznicima: zatvoreno

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari