250 kotlića na velikoj belomanastirskoj fišijadi
Fišijada i Državno prvenstvo u kuhanju ribljeg paprikaša u Belom Manastiru okupilo je mnoštvo ljubitelja te baranjske delicije koji su kuhali u 250 kotlića, a nije ih omela ni stalna kiša. Uz zvukove tamburice i veselo društvo žiri nije imao lak zadatak pri odlučivanju o najboljem ribljem paprikašu.
Fišijada i Državno prvenstvo u kuhanju ribljeg paprikaša u Belom Manastiru okupilo je mnoštvo ljubitelja te baranjske delicije koji su kuhali u 250 kotlića, a nije ih omela ni stalna kiša. Uz zvukove tamburice i veselo društvo žiri nije imao lak zadatak pri odlučivanju o najboljem ribljem paprikašu.
Fišijada i Državno prvenstvo u kuhanju ribljeg paprikaša u Belom Manastiru okupilo je mnoštvo ljubitelja te baranjske delicije koji su kuhali u 250 kotlića, a nije ih omela ni stalna kiša. Uz zvukove tamburice i veselo društvo žiri nije imao lak zadatak pri odlučivanju o najboljem ribljem paprikašu.
Fišijada i Državno prvenstvo u kuhanju ribljeg paprikaša u Belom Manastiru okupilo je mnoštvo ljubitelja te baranjske delicije koji su kuhali u 250 kotlića, a nije ih omela ni stalna kiša. Uz zvukove tamburice i veselo društvo žiri nije imao lak zadatak pri odlučivanju o najboljem ribljem paprikašu.
Fišijada i Državno prvenstvo u kuhanju ribljeg paprikaša u Belom Manastiru okupilo je mnoštvo ljubitelja te baranjske delicije koji su kuhali u 250 kotlića, a nije ih omela ni stalna kiša. Uz zvukove tamburice i veselo društvo žiri nije imao lak zadatak pri odlučivanju o najboljem ribljem paprikašu.
Fišijada i Državno prvenstvo u kuhanju ribljeg paprikaša u Belom Manastiru okupilo je mnoštvo ljubitelja te baranjske delicije koji su kuhali u 250 kotlića, a nije ih omela ni stalna kiša. Uz zvukove tamburice i veselo društvo žiri nije imao lak zadatak pri odlučivanju o najboljem ribljem paprikašu.
Fišijada i Državno prvenstvo u kuhanju ribljeg paprikaša u Belom Manastiru okupilo je mnoštvo ljubitelja te baranjske delicije koji su kuhali u 250 kotlića, a nije ih omela ni stalna kiša. Uz zvukove tamburice i veselo društvo žiri nije imao lak zadatak pri odlučivanju o najboljem ribljem paprikašu.
Fišijada i Državno prvenstvo u kuhanju ribljeg paprikaša u Belom Manastiru okupilo je mnoštvo ljubitelja te baranjske delicije koji su kuhali u 250 kotlića, a nije ih omela ni stalna kiša. Uz zvukove tamburice i veselo društvo žiri nije imao lak zadatak pri odlučivanju o najboljem ribljem paprikašu.
Fišijada i Državno prvenstvo u kuhanju ribljeg paprikaša u Belom Manastiru okupilo je mnoštvo ljubitelja te baranjske delicije koji su kuhali u 250 kotlića, a nije ih omela ni stalna kiša. Uz zvukove tamburice i veselo društvo žiri nije imao lak zadatak pri odlučivanju o najboljem ribljem paprikašu.
Fišijada i Državno prvenstvo u kuhanju ribljeg paprikaša u Belom Manastiru okupilo je mnoštvo ljubitelja te baranjske delicije koji su kuhali u 250 kotlića, a nije ih omela ni stalna kiša. Uz zvukove tamburice i veselo društvo žiri nije imao lak zadatak pri odlučivanju o najboljem ribljem paprikašu.
Fišijada i Državno prvenstvo u kuhanju ribljeg paprikaša u Belom Manastiru okupilo je mnoštvo ljubitelja te baranjske delicije koji su kuhali u 250 kotlića, a nije ih omela ni stalna kiša. Uz zvukove tamburice i veselo društvo žiri nije imao lak zadatak pri odlučivanju o najboljem ribljem paprikašu.
Fišijada i Državno prvenstvo u kuhanju ribljeg paprikaša u Belom Manastiru okupilo je mnoštvo ljubitelja te baranjske delicije koji su kuhali u 250 kotlića, a nije ih omela ni stalna kiša. Uz zvukove tamburice i veselo društvo žiri nije imao lak zadatak pri odlučivanju o najboljem ribljem paprikašu.
Fišijada i Državno prvenstvo u kuhanju ribljeg paprikaša u Belom Manastiru okupilo je mnoštvo ljubitelja te baranjske delicije koji su kuhali u 250 kotlića, a nije ih omela ni stalna kiša. Uz zvukove tamburice i veselo društvo žiri nije imao lak zadatak pri odlučivanju o najboljem ribljem paprikašu.
Fišijada i Državno prvenstvo u kuhanju ribljeg paprikaša u Belom Manastiru okupilo je mnoštvo ljubitelja te baranjske delicije koji su kuhali u 250 kotlića, a nije ih omela ni stalna kiša. Uz zvukove tamburice i veselo društvo žiri nije imao lak zadatak pri odlučivanju o najboljem ribljem paprikašu.
Fišijada i Državno prvenstvo u kuhanju ribljeg paprikaša u Belom Manastiru okupilo je mnoštvo ljubitelja te baranjske delicije koji su kuhali u 250 kotlića, a nije ih omela ni stalna kiša. Uz zvukove tamburice i veselo društvo žiri nije imao lak zadatak pri odlučivanju o najboljem ribljem paprikašu.
Fišijada i Državno prvenstvo u kuhanju ribljeg paprikaša u Belom Manastiru okupilo je mnoštvo ljubitelja te baranjske delicije koji su kuhali u 250 kotlića, a nije ih omela ni stalna kiša. Uz zvukove tamburice i veselo društvo žiri nije imao lak zadatak pri odlučivanju o najboljem ribljem paprikašu.
Fišijada i Državno prvenstvo u kuhanju ribljeg paprikaša u Belom Manastiru okupilo je mnoštvo ljubitelja te baranjske delicije koji su kuhali u 250 kotlića, a nije ih omela ni stalna kiša. Uz zvukove tamburice i veselo društvo žiri nije imao lak zadatak pri odlučivanju o najboljem ribljem paprikašu.
Fišijada i Državno prvenstvo u kuhanju ribljeg paprikaša u Belom Manastiru okupilo je mnoštvo ljubitelja te baranjske delicije koji su kuhali u 250 kotlića, a nije ih omela ni stalna kiša. Uz zvukove tamburice i veselo društvo žiri nije imao lak zadatak pri odlučivanju o najboljem ribljem paprikašu.
Fišijada i Državno prvenstvo u kuhanju ribljeg paprikaša u Belom Manastiru okupilo je mnoštvo ljubitelja te baranjske delicije koji su kuhali u 250 kotlića, a nije ih omela ni stalna kiša. Uz zvukove tamburice i veselo društvo žiri nije imao lak zadatak pri odlučivanju o najboljem ribljem paprikašu.
Fišijada i Državno prvenstvo u kuhanju ribljeg paprikaša u Belom Manastiru okupilo je mnoštvo ljubitelja te baranjske delicije koji su kuhali u 250 kotlića, a nije ih omela ni stalna kiša. Uz zvukove tamburice i veselo društvo žiri nije imao lak zadatak pri odlučivanju o najboljem ribljem paprikašu.
Fišijada i Državno prvenstvo u kuhanju ribljeg paprikaša u Belom Manastiru okupilo je mnoštvo ljubitelja te baranjske delicije koji su kuhali u 250 kotlića, a nije ih omela ni stalna kiša. Uz zvukove tamburice i veselo društvo žiri nije imao lak zadatak pri odlučivanju o najboljem ribljem paprikašu.
Prethodni članak
Sljedeći članak
Preporučeno
Komentari