zemlja bez granica

Osječka ulica nevidljivih slastica dobila svoj vremeplov

Zvukovi bubnjeva, kazalište sjena, oslikani vremeplov, hula hoop i hitri prstići svoje su mjesto pronašli u šarenim šatorima u Perivoju kralja Tomislava. Zemlja bez granica okupila je velik broj djece i roditelja koji tijekom prijepodnevnih i poslijepodnevnih sati uživaju u zanimljivom programu ovogodišnjeg Vremeplova.
Aleja Vulkana i Ulica nevidljivih slastica postala su najprometnija mjesta u gradu, a polako se pripremaju za veliku prezentaciju i umjetničko-glazbeni program koji će tijekom petka i subote oživiti jedan od frekventnijih parkova u gradu. Tijekom petka prijepodne radionice će se odvijati prema rasporedu, a prezentacija radionica počinje u 17 sati. Glazbeno-umjetnički program počinje u 19 sati, a čeka nas didgeridoo koncert, interaktivni show Blue Moon by Dejan Fajfer, plesni performans Krijesnica i plesne skupine Venera, Poco Loco i neobični Beat Bustersi – glazbeni performeri na čijim zanimljivim odijelima možete i zasvirati. Sve završava svjetlosnim show-om Labora i DJ Maxom, a posjetitelji će uživati u mašti i kreaciji koji će park pretvoriti u bezgranično mjesto.
Subota prijepodne rezervirana je za Jutarnju peticu i Sportsku muvaru – sportski program koji okuplja velik broj udruga i klubova, a bit će tu zanimljivih radionica za ljubitelje gimnastike, joge, atletike, mačevanja, biciklizma i nogometa. Za sve one koji, nažalost, svoje mjesto nisu uspjeli uhvatiti, tijekom subote će se odvijati radionice za koje nisu potrebne prijave. Prezentacije i performansi u subotu počinju u 19 sati, a završavaju glazbenim vremeplovom, svjetlosnim show-om i neobičnim umjetničkim interaktivnim instalacijama.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari