popularna i zdrava sezonska namirnica

Dani šparoga u Hotelu Osijek

Sezona branja šparoga i spravljanja ukusnih jela od istih službeno je započela, a ova ukusna i nutritivno bogata namirnica smatra se iznimno cijenjenom u kulinarstvu

Osim što su popularna i zdrava sezonska namirnica, šparoge služe
za spravljanje bogatog izbora jela. Već tradicionalno u
restoranu Zimska luka koji se nalazi u
Hotelu Osijek obilježavaju se Dani
šparoga
koji su započeli 13. svibnja 2020., a traju do
kada god ima svježih šparoga.

Šparoge se nabavljaju s obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva
Petrović te je njihova kvaliteta vrhunska.

Donosimo popis kreativnih i hranjivih jela od ove proljetne
namirnice te vas pozivamo da isprobate poseban jelovnik:

  • Krem juha od šparoga – 19,00 kn 
  • Kremasti rižoto od šparoga uz file smuđa sa žara – 76,00
    kn 
  • Pljukanci sa šparogama i domaćom slaninom – 60,00 kn 
  • Pileći file punjen sa šparogama i mozzarellom s dodatkom
    rajčice sa žara te mladih krumpirića na maslacu – 65,00 kn 
  • Konfitirani svinjski kare uz njoke sa šparogama – 80,00 kn.

Sva jela od šparoga poslužuju se svaki dan od 11:30 do 23:00
sata. Posjetite Dane šparoga i isprobajte nove i
neodoljive okuse. Možda baš šparoge postanu vaša omiljena
sezonska namirnica.

Želimo vam dobar tek!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari