Kino Urania: Predstava “Šta me OPET snađe“

Slaven Branislav Babić/PIXSELL
Pon
9
9. prosinca - 10. prosinca
19:00 - 19:00
Osijek
Ulica Vjekoslava Hengla 1
Osijek

Sve likove igra Anđelka, u svom furioznom i već prepoznatljivom stilu vrsne komičarke, donoseći dozu divlje autentičnosti i hrabrosti koja istovremeno izaziva smijeh, ali i zaista pokreće pitanja o prirodi života nakon razvoda

Loading Događaji

Glumica Anđelka Stević Žugić jedna je od najomiljenijih regionalnih glumica koju najbolje znamo iz serije “Andrija i Anđelka“. Sada ima novu humorističnu monodramu “Šta me OPET snađe“ o vječno aktualnoj temi razvoda koju će 9. i 10. prosinca u 19 sati u osječkom kinu Urania predstaviti pulska Incognito Agency.

Anđelka je igrala u izuzetno uspješnim serijskim i filmskim projektima među kojima su ”Ne diraj mi mamu”, “Šetnja s lavom”, “Jedini izlaz”, “Nebesa”, “Radio Mileva” i “Šutnja 2”.

Glavna junakinja Jovanka Joka Jakovljević, u svojim kasnim 30-im, kreće u nezaustavljivu vožnju kroz svoj emocionalni kaos u koji je upala nakon razvoda. Iako je očekivala romantičnu komediju do kraja života, brak joj se završio kao loš film, dok se život odjednom pretvorio u ring.

Konkurencija je oštra, a okolina surova. Ipak, Joka se ne želi predati. Ostaje neustrašiva u svakoj svojoj suludoj odluci i tragikomičnoj situaciji.

I dok u tom savršenom nesnalaženju pokušava stvoriti “novi život” i “novu sebe”, uz nju je elitni odred podrške, uvijek spreman da joj dodatno zakomplicira život svojim savjetima: najbolje prijateljice Cica i Mica, baba i mama, kao i neizbježne astrologinja i psihologinja. Standardna formacija obrane svake žene kada nastanu kratki spojevi u glavi i u životu.

Sve likove igra Anđelka, u svom furioznom i već prepoznatljivom stilu vrsne komičarke, donoseći dozu divlje autentičnosti i hrabrosti koja istovremeno izaziva smijeh, ali i zaista pokreće pitanja o prirodi života nakon razvoda.

Ova predstava nije za one sa slabim srcem, jakim predrasudama i nepogrešivim stavovima. Ovo je za hrabre duše, spremne nasmijati se u lice izazovima i kazati: “Šta me OPET snađe? Pa, sve najbolje, naravno!“.

Ulaznice se prodaju u radno vrijeme blagajne, odnosno od ponedjeljka do srijede od 12 do 21,30 sati, četvrtkom i petkom od 16,30 do 21,30 sati, a vikendom od 10,30 do 12,30 i od 16,30 do 21,30 sati. Rezervirati ih možete mailom na info@kinematografi-osijek.hr ili porukom na Facebook ili Instagram profil kina Urania.

Povezani sadržaj

9. Filmska RUNDA: Osijek kao Filmski grad

25. listopada - 26. listopada - cijeli dan
Osijek

Kino Urania: Koncert Igor Lumpert & Innertextures

događaj je prošao
6. listopada, 21:00
Osijek
Preporučeno