Vukovar: Predavanje “Kako kod djece razvijati dobro, lijepo i istinito?“

Pixabay
Uto
29
29. listopada
17:00
Vukovar
Ulica Marka Marulića 2
Vukovar

Inače, prof. Ferenčak jedan je od osnivača udruge ISKRA waldorfska inicijativa i jedan od osnivača Waldorfske škole u Osijeku u kojoj od osnutka radi kao učitelj

Loading Događaji

Pozivaju se svi zainteresirani na predavanje prof. Srđana Ferenčaka pod nazivom “Kako kod djece razvijati dobro, lijepo i istinito?“ koje će se održati u utorak, 29. listopada u 17 sati u vukovarskoj OŠ Blage Zadre.

Radionica je namijenjena odgojno-obrazovnim djelatnicima te je besplatna, a prijaviti se na nju možete ovdje.

“Prateći razvoj djeteta od rođenja prema odrasloj dobi, možemo uočiti kako u svakoj razvojnoj fazi možemo doći do principa pomoću kojih možemo utvrditi optimalne uvjete i pedagoške postupke kako bi djeca dobila ono što im je tada najpotrebnije. Ako kroz naš pristup poštujemo ta razvojna načela, kod djece možemo razviti zdrav odnos prema sebi i svijetu koji u sebi sadrži vrijednosti dobrote, ljepote i istinitosti“, istaknuo je prof. Ferenčak.

Inače, prof. Ferenčak jedan je od osnivača udruge ISKRA waldorfska inicijativa i jedan od osnivača Waldorfske škole u Osijeku u kojoj od osnutka radi kao učitelj. Predavanje je pod pokroviteljstvom MRMSOSP i MZOM.

Povezani sadržaj
Preporučeno