Našice: 2. Jesenski sajam

Igor Soban/PIXSELL
Sub
26
26. listopada - 27. listopada
10:00 - 23:30
Našice
Trg dr. Franje Tuđmana
Našice

Ovo događanje predstavlja sjajnu priliku za okupljanje zajednice i potporu lokalnim proizvođačima

Loading Događaji

Drugi Našički jesenski sajam održat će se u subotu i nedjelju, 26. i 27. listopada. Ovo događanje nudi bogatstvo sadržaja koji će zadovoljiti sve posjetitelje. Od raznih radionica, prezentacija i izložbi, pa sve do kulinarskih specijaliteta, posjetitelji će imati priliku uživati u raznolikim aktivnostima koje će obogatiti njihov doživljaj sajma.

Jedan od najzanimljivijih dijelova manifestacije bit će 18. obrtnički sajam na kojemu će svoje proizvode izložiti OPG-ovi i domaće radinosti. Navedeni će sajam pružiti priliku lokalnim proizvođačima da predstave svoje radove i proizvode, čime se potiče domaća ekonomija i jača zajednica. Posjetitelji će moći istražiti raznovrsnu ponudu, od rukotvorina do domaćih delicija te možda pronaći savršeni suvenir ili poklon.

Osim toga, u subotu u 20 sati, posjetitelji će imati priliku uživati u koncertu Zlatka Pejakovića na Trgu dr. Franje Tuđmana. Spomenuti popularni izvođač poznat je po svojim emotivnim baladama i energičnim nastupima, a njegov koncert zasigurno će privući mnoge ljubitelje glazbe. Navedeno glazbeno događanje dodatno će obogatiti program sajma i stvoriti nezaboravnu atmosferu.

U konačnici, ovo događanje predstavlja sjajnu priliku za okupljanje zajednice i potporu lokalnim proizvođačima. Pridružite se, stoga, stvaranju nezaboravnog vikenda u Našicama.

Preporučeno