Advent 2024.: Aquapark Shhhuma

PIXSELL
Pet
6
6. prosinca - 6. siječnja
cijeli dan
Velika
Cirakijeva ulica 40
Velika

Ove godine posjetitelji mogu očekivati raznoliku paletu glazbenih izvođača koji će se pobrinuti za nezaboravne večeri ispunjene ritmovima i melodijama koje će se dugo pamtiti

Loading Događaji

Advent Ninina čarobna Shhhuma u Velikoj već četvrtu godinu zaredom donosi čarobnu blagdansku atmosferu, vrhunske gastronomske užitke i bogati glazbeni program koji će oduševiti sve posjetitelje. U razdoblju od 6. prosinca 2024. do 6. siječnja 2025. godine, navedeno će popularno događanje postati epicentrom druženja, radosti i zabave.

Advent započinje na blagdan svetoga Nikole, pri čemu će posjetitelji imati priliku sudjelovati u tradicionalnom puštanju lampiona želja u nebo. Taj prekrasni ritual simbolizira nadu i snove, a dodatno će ga uljepšati besplatan koncert Vesne Pisarović koja će svojim hitovima zagrijati već ionako srdačnu atmosferu.

Bogati raspored događanja i koncerata očekuje sve posjetitelje do samoga kraja Adventa, s nastupima regionalno poznatih glazbenika, počevši od veselih zvukova Tamburaškog sastava Posegana i energičnog Grše, preko emotivnih izvedbi Adija Šoše, Džejle Ramović i Duška Kuliša, pa sve do nastupa također popularnih izvođača kao što su Nikola Rokvić, Željko Samaradžić, Dejan Matić, Nataša Beklavac i Boban Rajović.

Uz nezaboravne večernje koncerte, posebna događanja uključuju i doček Djeda Mraza s kočijom na Badnjak te doček Nove godine u podne uz popularnu grupu Učiteljice i puštanje balona u nebo. Za one koji žele nastaviti slavlje, repriza Nove godine uz PT Paore održat će se 1. siječnja, dok će u nastavku nastupiti Najbolji hrvatski tamburaši, a Begini 4. siječnja zatvoriti Advent, ostavljajući posjetiteljima sjećanja na nezaboravne trenutke.

Uz koncerte, Advent će ponuditi i raznovrsnu gastronomsku ponudu, uključujući blagdanske delicije, tradicionalne slastice i specijalitete koji će zadovoljiti i najizbirljivija nepca. Pridružite se, stoga, navedenoj čarobnoj blagdanskoj priči i doživite Advent Ninina čarobna Shhhuma kao nikada do sada.

Povezani sadržaj
Preporučeno