Jednostavno, a moćno

Osječanin Sandro (27) nasmijao publiku i žiri Supertalenta te prošao dalje s četiri “DA“

Screenshot/NOVA TV

Sandrov je nastup izazvao kako lavinu iskrenog smijeha kod publike, tako i uglavnom pozitivne komentare žirija koji je ostao oduševljen njegovim humorom i šarmantnošću

Osječanin Sandro Vego (27) nastupio je u sinoćnjoj emisiji Supertalenta te svojim smislom za humor, jednostavnim i kratkim, a istovremeno upečatljivim vicevima i zaraznom pozitivnom energijom oduševio sve prisutne.

Sebe je opisao šarmantnim doktorom koji voli adrenalin i sve vezano uz njega, dok se na navedeni show prijavio slučajno, odnosno u želji da dokaže suprotno prijateljima koji su mu govorili da je to loša ideja.

“Smatram da treba biti jako mentalno jak za ovu izvedbu, što ja jesam. Moj je nastup edukacijskog sadržaja kojime ću pokušati otvoriti oči hrvatskoj naciji“, najavio je Sandro svoju točku za Novu TV, zbog čega je još više iznenadio onime što je zapravo pripremio.

Usprskos svemu, Sandrov je nastup izazvao kako lavinu iskrenog smijeha kod publike, tako i uglavnom pozitivne komentare žirija koji je ostao oduševljen njegovim humorom i šarmantnošću. Dok je Maja istaknula kako je izvedba bila jednostavna i pristupačna, Martini je reakcija muških članova žirija bila iznenađujuća. Naime, Fabijan i Davor složili su se u tome kako smijeh liječi ljude te kako u današnjem složenom svijetu skromne i, iako naizgled glupe stvari, itekako mogu donijeti radost.

Sandro je tako sa četiri “DA“ prošao dalje u emisiju, stoga nas veseli vidjeti što nam to sljedeće sprema. Hoće li to iznova biti lako pamtljive i narodu prijemčive šale ili će se spomenuti komičar odlučiti na još veći i ozbiljniji iskorak u svojemu nastupu, preostaje nam vidjeti u daljnjem tijeku popularnoga natjecanja.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest