Caffe bar Trica: 16. bloomiranje & kreativnost

PR
Pet
25
25. listopada
17:30
Osijek
Lučki prilaz 2
Osijek

Smisao je bloomiranja ta da nakon druženja ponesete sa sobom nove informacije, spoznaje i dozu inspiracije, kao i da upoznate nove osobe i ostvarite poslovne suradnje

Loading Događaji

Pozivaju se sve zainteresirane poduzetnice da dođu u petak, 25. listopada u 17,30 sati u Caffe bar Tricu gdje će međusobno razmijeniti iskustva, povezati se i podružiti uz fine craft kave, koktele ili piva u novom bloomiranju, konceptu koji obuhvaća druženje te povezivanje poduzetnica i žena koje razmišljaju o pokretanju ili trenutno pokreću neku svoju poslovnu priču.

Bloomiranje & kreativnost 16. je druženje po redu i sedmo ove godine, a posebno je zato što će se dotaknuti tema važna za žene u poduzetništvu, bez obzira na odabrano područje djelovanja. Zašto je kreativnost važan dio poduzetništva, na koje se sve načine može izraziti i kako je aktivirati, proći će se na bloomiranju. Naravno, kao i na svakom bloomiranju do sada, čekat će vas mini radionica.

Prijave se zatvaraju 24. listopada u podne. Istoga ćete dana na mail primiti detalje druženja koje se održava dan poslije. Samo bloomiranje se ne naplaćuje, već je jedino što plaćate neko fino craft piće koje si naručite. Na vama je samo da dođete otvorenog uma i srca.

Smisao je bloomiranja ta da nakon druženja ponesete sa sobom nove informacije, spoznaje i dozu inspiracije, kao i da upoznate nove osobe i ostvarite poslovne suradnje.

Prijaviti se možete ovdje, a detalje događanja proučiti na poveznici.

Svaka poduzetnica koja se pridruži bloomiranju ima mogućnost upisa i predstavljanja na novoj platformi za poduzetnice, kao i upisa radionica i edukacija u kalendar događanja.

Preporučeno