Kino Urania: Stand-up comedy show Ivana Šarića

Sanjin Strukić/PIXSELL
Čet
7
7. studenoga
19:00
Osijek
Ulica Vjekoslava Hengla 1
Osijek

Njegov stil mješavina je opservacijskog i apstraktnog humora primjenjiva na širokoj paleti tema, od muško-ženskih odnosa, preko života na Balkanu i u Dalmaciji te političkih i regionalnih tema, pa sve do sarkastičkog pogleda na samoga sebe

Loading Događaji

U osječko Kino Urania u četvrtak, 7. studenoga s početkom u 19 sati dolazi legendarni stand-up komičar Ivan Šarić.

Navedeni se komičar stand-up komedijom bavi od 2006. godine otkada je skupio veliku kilometražu putujući po Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji i BiH, ali i Engleskoj. Pripadnik je novoga vala stand-up komičara, a oduševljava jednom verzijom britkog britanskog humora Eddie Izzarda i Montyja Pythona uklopljenog u svakodnevne događaje ljudi koji žive u Hrvatskoj, a posebno Dalmaciji i oko nje.

Njegov stil mješavina je opservacijskog i apstraktnog humora primjenjiva na širokoj paleti tema, od muško-ženskih odnosa, preko života na Balkanu i u Dalmaciji te političkih i regionalnih tema, pa sve do sarkastičkog pogleda na samoga sebe. Njegov preobražaj iz mladoga klinca zaljubljenog u svijet informatike u isto tako mladog čovjeka koji će svojim predstavama zabavljati pučanstvo na ovim prostorima i šire počinje 2004. godine kada je dobio od prijatelja izgrebani DVD sa stand-up nastupom Robina Williamsa.

Danas bi vrijedilo pitati njegovog prijatelja kako je nanjušio talent kod tada 24-godišnjeg Šarića. Nakon toga Ivan počinje pisati tekstove za svoje nastupe čija količina danas prelazi brojku od preko 1500 nastupa.

Ivan izvodi samostane autorske predstave u trajanju od sat i pol do dva sata. Ne koristi nikakve vanjske scenske ili audio efekte – na sceni su samo on i mikrofon. Tako je 2016. godine proslavio svojih deset godina karijere, rasprodajući veliku dvoranu Lisinski. I to dva puta. Tada ga je u ta dva dana gledalo 3500 ljudi.

Kao televizijskog voditelja, publika ga je imala prilike upoznati prije kada je počeo na MTV Adriji. Kasnije prelazi na RTL televiziju, nakon čega je česti gost raznih uspješnih projekata na hrvatskim televizijama, a neki su od njih i “Tvoje lice zvuči poznato“ te “Ples sa zvijezdama“.

Cijena je ulaznica 15 eura (na dan showa 17), a prodaju se u radno vrijeme blagajne, odnosno od ponedjeljka do srijede od 12 do 21 sat, četvrtkom i petkom od 16,30 do 21 sat, a vikendom od 10,30 do 12 i od 16,30 do 21 sat.

Za ostale informacije možete kontaktirati Upravu na broj telefona 031 205 501 (od ponedjeljka do petka od devet do 17 sati) te Blagajnu kina na broj telefona 031 205 507 (svakim danom od 16,30 do 21 sat). Također, možete se javiti i inbox porukom na Facebooku ili Instagramu kina Urania.

Povezani sadržaj

9. Filmska RUNDA: Osijek kao Filmski grad

25. listopada - 26. listopada - cijeli dan
Osijek

Gastro pub Bulart: Stand-up show Šećkanovića, Krmelića i Schwarzwalda

događaj je prošao
13. listopada, 20:00
Osijek

Kino Urania: Koncert Igor Lumpert & Innertextures

događaj je prošao
6. listopada, 21:00
Osijek

Sandra Silađev ponovno vas poziva na Dejt u kinu Urania

događaj je prošao
14. listopada, 19:00 - 15. listopada, 19:00
Osijek
Preporučeno