slavonski brod

Gospođa s 3,79 promila u krvi privedena jučer u podne zbog remećenja javnog reda i mira

Hrvoje Jelavić/PIXSELL

Osumnjičena je uhićena te prevezena u bolnicu gdje joj je pružena liječnička pomoć zbog visokog stupnja alkoholiziranosti i agresivnog ponašanja.

Jučer oko podneva, na terasi ugostiteljskog objekta u Slavonskom Brodu, došlo je do narušavanja javnog reda od strane 46-godišnjakinje koja je pod utjecajem alkohola, s koncentracijom u krvi od 3,79 promila, galamila i vikala na prolaznike i djelatnicu ugostiteljskog objekta.


Kako izvještava PU brodsko-posavska policijski službenici su nedugo nakon toga na ulici u Slavonskom Brodu, uočili 46-godišnjakinju kako glasno pjeva i galami, a koja je odbila upozorenje da prestane s narušavanjem javnog reda i mira te počela vrijeđati policijske službenike. Osumnjičena je uhićena te prevezena u bolnicu gdje joj je pružena liječnička pomoć zbog visokog stupnja alkoholiziranosti i agresivnog ponašanja.

Protiv 46-godišnjakinje policijski službenici podnose optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, zaključuje policija izvješće.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest