detalji tragedije iz tordinaca

Kamionom sletio u kanal i udario u betonski kolni prilaz te na mjestu smrtno stradao

Ilustracija (Davor Javorovic/PIXSELL)

Obdukcijom nad tijelom stradalog, obavljenom u Nacionalnoj memorijalnoj bolnici „Dr. Juraj Njavro“ u Vukovaru, utvrđeno je kako je smrt nastupila uslijed ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći

Policija je objavila detalje provedenog očevida jučerašnje prometne nesreće u Tordincima u kojoj je smrtno stradao 48-godišnjak.

“Očevidom, kojim je rukovodila zamjenica Općinskog državnog odvjetništva Vinkovci, utvrđeno je kako je 17. listopada u 18,15 sati, u Vukovarskoj ulici u Tordincima, 48-godišnjak prilikom upravljanja teretnim automobilom vinkovačkih registracijskih oznaka prešao vozilom preko lijeve prometne trake i sletio u cestovni kanal, gdje je udario u betonski kolni prilaz, uslijed čega je na mjestu smrtno stradao.

Očevidom je utvrđeno kako prilikom upravljanja vozilom nije koristio sigurnosni pojas.

Obdukcijom nad tijelom stradalog, obavljenom u Nacionalnoj memorijalnoj bolnici „Dr. Juraj Njavro“ u Vukovaru, utvrđeno je kako je smrt nastupila uslijed ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći.

O svim utvrđenim okolnostima prometne nesreće, policijski službenici će dostaviti izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima”, stoji u izvješću.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest