Lumina Concept

Otvorenje novog salona za neinvazivne tretmane u Osijeku – (R)evolucija ljepote stigla je u grad!

Lumina Concept

Salon nudi širok raspon tretmana koji uključuju neinvazivne metode pomlađivanja lica i oblikovanja tijela, manikuru te posebnu uslugu kraljevskog pilinga

S velikim zadovoljstvom najavljujemo otvorenje novog, luksuznog salona za neinvazivne tretmane lica i tijela na adresi Sv. L. B. Mandića 50/a – u trgovačkom centru Mall Osijek.

“Naša misija je omogućiti klijentima vrhunske usluge njege i opuštanja, kombinirajući najmodernije tehnologije i proizvode kako bismo vam pružili iskustvo koje će obnoviti vašu prirodnu ljepotu. Uvjereni smo da će svaki naš klijent iz Lumina Concept-a izaći samopuzdaniji”, poručuju ovi poduzetnici.

Salon nudi širok raspon tretmana koji uključuju neinvazivne metode pomlađivanja lica i oblikovanja tijela, manikuru te posebnu uslugu kraljevskog pilinga s opuštajućom masažom koja će vas osvježiti i revitalizirati. Također, u ponudi imamo i brow & lash lift za savršeno oblikovane obrve i trepavice, naglašavajući vašu prirodnu ljepotu na sofisticiran način.

Posebna ponuda povodom otvorenja!

Kako bi proslavili otvorenje, pripremili su ekskluzivnu ponudu: 50% popusta na sve pakete za neinvazivne tretmane pomlađivanja lica i mršavljenja tijela!

“Ova nevjerojatna prilika vrijedi ograničeno vrijeme, stoga nas posjetite i iskoristite ovu jedinstvenu priliku da zasjate u punom sjaju”, poručuju iz Lumina Concepta.

Njihov stručni tim je tu kako bi osigurali da se osjećate ugodno i opušteno te da postignete rezultate koji nadmašuju vaša očekivanja. Bez obzira tražite li manikuru, osvježavajući tretman lica ili luksuzno iskustvo masaže, ovaj salon je mjesto gdje se ljepota i opuštanje spajaju u savršenom balansu.

“Vidimo se na adresi Sv. L. B. Mandića 50/a, Mall Osijek – nova oaza ljepote čeka na vas!”, poručuju u svom pozivu da ih posjetite.

Lumina Concept web

Lumina Concept Instagram

Lumina Concept Facebook

Radno vrijeme:

Ponedjeljak, srijeda i petak : 8:00 – 16:00h

Utorak i četvrtak : 12:00 – 20:00h

Subota: 8:00 – 13:00h

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest