Klub Oxygene: Koncert Natali Dizdar

Joško Herceg/PIXSELL
Joško Herceg/PIXSELL
Pet
8
8. studenoga
21:00
Osijek
Županijska ulica 9
Osijek

Zadranka sa zagrebačkom adresom prošle je godine objavila dugoiščekivani novi EP "Blues po kišnim plažama", iza kojega je uslijedio novi album

Loading Događaji

Zanosna zadarska diva Natali Dizdar nedavno je objavila album “Zadnji dan ljeta”, a u petak, 8. studenoga s početkom u 21 sat stiže u osječki klub Oxygene gdje će izvesti svoje prepoznatljive hitove “Stranac”, “Mjesto za jedno” i “Ne daj”, ali i pjesme s novog albuma.

Zadranka sa zagrebačkom adresom prošle je godine objavila dugoiščekivani novi EP “Blues po kišnim plažama”, iza kojega je uslijedio novi album. Album je zaokružen s devet eklektičnih pjesama, a najavila ga je jedna sasvim neočekivana i zanimljiva suradnja, i to s najtraženijim glazbenikom mlađe generacije Z++.

Pjesmu “Pored mene”, kao i osam ostalih odličnih snimaka, producirao je dvojac Roko Crnić i Hrvoje Klemenčić, a Natali jedva čeka nove pjesme podijeliti s osječkom publikom.

“Svaki naš nastup u Osijeku ostao nam je u posebnom lijepom sjećanju, a sigurna sam u to da će takav biti i koncert u Oxygeneu. Jako sam uzbuđena što će publika imati priliku čuti neke naše nove pjesme po prvi puta, a, naravno, i svima nama drage pjesme koje ćemo zajedno otpjevati 8. studenoga. Vidimo se”, rekla je Natali.

Early Bird ulaznice po cijeni od 13 eura prodaju se na poveznici.

Povezani sadržaj
Preporučeno