Našice: 33. obljetnica ustroja 132. brigade HV-a uz koncert Opće opasnosti

Ivica Benić/SiB.hr
Ivica Benić/SiB.hr
Pet
18
18. listopada
11:00
Našice
Jezero Lapovac
Našice

Očekuje se odlična atmosfera uz njihove najpoznatije hitove koji će dodatno pojačati osjećaj ponosa i zajedništva tijekom obilježavanja ove važne obljetnice

Loading Događaji

Povodom 33. obljetnice ustroja 132. brigade HV-a Našice-Orahovica, u petak, 18. listopada održat će se svečano obilježavanje na jezeru Lapovac.

Program obilježavanja započet će u poslijepodnevnim satima i ponuditi raznolike sadržaje za sve uzraste. Najveća atrakcija događanja svakako će biti nastup Akrobatske grupe “Krila Oluje” (“Wings of Storm”) čiji spektakularni letovi u formaciji uvijek privlače veliku pažnju. Ova poznata akrobatska skupina Hrvatskog ratnog zrakoplovstva nastupat će na jezeru Lapovac, izvodeći zadivljujuće figure u zraku.

Uz avijatičarski spektakl, posjetitelji će moći uživati u raznim popratnim aktivnostima i sadržajima idealnima za obitelji i sve one koji žele doživjeti bogatu proslavu na otvorenom. Jezero Lapovac pružit će savršen ambijent za sve posjetitelje koji žele provesti dan u prirodi.

Središnje događanje večeri bit će koncert popularne rock grupe Opća opasnost koji će se održati na Trgu dr. Franje Tuđmana od 20 sati. Očekuje se odlična atmosfera uz njihove najpoznatije hitove koji će dodatno pojačati osjećaj ponosa i zajedništva tijekom obilježavanja ove važne obljetnice.

Povezani sadržaj
Preporučeno