Kulturni centar Osijek: Koncertni spektakl “Zoran pjeva Arsena”

Luka Batelić/PIXSELL
Luka Batelić/PIXSELL
Sub
19
19. listopada
20:00
Osijek
Ulica kneza Trpimira 2/A
Osijek

Ovaj glazbeni spektakl obećava pružiti večer za pamćenje, a predstavlja i idealnu priliku svim ljubiteljima kvalitetne glazbe da se prisjete i uživaju u bezvremenskoj ljepoti Arsenovih stihova

Loading Događaji

Osječka publika imat će priliku uživati u vrhunskom glazbenom događanju pod nazivom “Zoran pjeva Arsena” koje će se održati u subotu, 19. listopada u 20 sati u Dvorani Franjo Krežma u osječkom Kulturnom centru.

Nakon izvanrednog nastupa u zagrebačkom Lisinskom, jedan od najpoznatijih slovenskih kantautora Zoran Predin dolazi u Osijek kako bi počastio publiku izvedbama pjesama legendarnog Arsena Dedića. Predivna emotivna interpretacija Arsenove glazbene baštine oduševljava obožavatelje diljem regije, a dijelom tog nezaboravnog glazbenog iskustva sada imaju priliku biti i Osječani.

Predinu će se na pozornici pridružiti Damirov Django Group, vrhunski glazbeni sastav poznat po svojoj iznimnoj virtuoznosti i jedinstvenom stilu. Zajedno oni donose kvalitetan zvuk koji uspješno kombinira jazz, šansonu i tradicionalne melodije, stvarajući posebnu atmosferu dostojnu Arsenovih pjesama. Osječka publika tako može očekivati interpretacije klasika kao što su “Sve što znaš o meni”, “Odlazak”, ”Otkako te ne volim”, ”Tvoje nježne godine” i mnogi drugi bezvremenski hitovi.

Ulaznice za navedeni koncert naplaćuju se 20 eura, a mogu se kupiti na poveznici ili na porti KC-a radnim danom od osam do 16 sati. Ovaj glazbeni spektakl obećava pružiti večer za pamćenje, a predstavlja i idealnu priliku svim ljubiteljima kvalitetne glazbe da se prisjete i uživaju u bezvremenskoj ljepoti Arsenovih stihova.

Povezani sadržaj
Preporučeno