Veliki uspjeh

Petero natjecatelja Taekwondo kluba Osijek osvojilo pet medalja na Dugo Selo Openu

PR

Taekwondo klub Osijek nastupio je s petero natjecatelja, a to su u mlađe kadetskoj konkurenciji Klara Degmečić (-40 kg) i Domagoj Ljevar (-57 kg), a u juniorskoj konkurenciji Dora Dragovan (-55 kg), Dea Marković (-59 kg) i Luka Torović (-59 kg)

Protekloga vikenda održan je Dugo Selo Open 2024. u Gradskoj sportskoj dvorani Dugo Selo u organizaciji Taekwondo kluba Dugo Selo. Na turniru nastupilo je oko 400 natjecatelja iz 28 klubova iz  Hrvatske te Bosne i Hercegovine. Na ovome turniru svoje vještine mogli su odmjeriti limači, mlađi kadeti, kadeti i juniori te natjecatelji u para taekwondou.

Taekwondo klub Osijek nastupio je s petero natjecatelja, a to su u mlađe kadetskoj konkurenciji Klara Degmečić (-40 kg) i Domagoj Ljevar (-57 kg), a u juniorskoj konkurenciji Dora Dragovan (-55 kg), Dea Marković (-59 kg) i Luka Torović (-59 kg).

Na tatami prvo izlazi mlađa kadetkinja Klara Degmečić koja pobjeđuje u prvoj borbi predstavnicu zadarskog Donata Leonu Lleshi 2:1 (2:4;10:5;2:1) od koje je na prošlom turniru izgubila u borbi za finale. U borbi za finale Klara pobjeđuje predstavnicu Otočca Martinu Kovačić 2:0 (3:0;5:0), a u finalu pobjeđuje i predstavnicu Magonea iz Livna Merjem Mehić u ujednačenoj i uzbudljivoj borbi 2:1 (0:0 bodovni sustav presuđuje u korist Klare; 7:7 bodovni sustav presuđuje za Klarinu protivnicu; 4:3) i tako osvaja zlatnu medalju.

Mlađi kadet Domagoj Ljevar osvaja zlatnu medalju.

Juniorka Dora Dragovan osvaja brončanu medalju izgubivši u borbi za finale od predstavnice Zaprešića Nine Rakeli 2:0 (7:0;13:13 bodovni sustav presuđuje za Dorinu protivnicu).

Juniorka Dea Marković osvaja zlatnu medalju pobjedivši u finalu predstavnicu vinkovačkog Sajnamija Anu Jelić 2:0 (10:0;9:0).

Junior Luka Torović gubi od Filipa Evračinovića iz Tigra Zagreb u borbi za finale 2:0 (10:0; 4:2) i osvaja brončanu medalju.

PR

Ovi dobri rezultati juniora svrstavaju juniore Taekwondo kluba Osijek na drugo mjesto u ukupnom plasmanu juniora, što im donosi i pehar.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest