Obiteljsko nasilje u Vinkovcima

Pijan udario suprugu, ona mu vratila: Sutkinja ih oboje jednako kaznila

Davor Puklavec/PIXSELL

Oboje su osuđeni na kaznu od 260 eura te dodatnih 30 eura troškova, s time da muž plaća ukupno 250 eura zbog vremena provedenog u pritvoru

Muž (30) i žena (25) posvađali su se i potukli u stanu nakon što je suprug navečer došao pijan s djetetom. Sutkinja ih je proglasila krivima i osudila na istu kaznu, ali suprug mora platiti manje jer je proveo dan u pritvoru. Incident se dogodio prošloga prosinca u Vinkovcima, prenosi Danica.

Sutkinja je istaknula da su oboje počinili psihičko nasilje koje je izazvalo povredu dostojanstva i uznemirenost te su jedno prema drugome primijenili fizičku silu, iako nije bilo tjelesnih ozljeda. Muž je suprugu vrijeđao i prijetio joj, dok ga je ona također verbalno napala, nakon čega su razmijenili udarce.

Žena je nakon sukoba pozvala policiju i ispričala da je muž došao pijan od roditelja te da su se posvađali. Potvrđeno je da je imao 1,46 promila alkohola u krvi. Muž je priznao svađu, ali je negirao fizički sukob.

Oboje su osuđeni na kaznu od 260 eura te dodatnih 30 eura troškova, s time da muž plaća ukupno 250 eura zbog vremena provedenog u pritvoru. Presuda je nepravomoćna.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest