ŠD Jug: Hot Men Dance Show

PR
Sub
28
28. prosinca
20:00
Osijek
Ulica kralja Petra Svačića 67
Osijek

Svojom strašću prema plesu i nevjerojatnom predanošću umjetnosti ovaj plesni tim, koji slavi deset godina postojanja, privukao je pozornost publike diljem svijeta, a Osječanke će imati priliku u njihovom performansu uživati prvi put

Loading Događaji

Plesna senzacija koja je zaludjela žene diljem svijeta dolazi u Osijek. Hot Men Dance Show održat će se tako 28. prosinca u 20 sati u Sportskoj dvorani Jug.

Nakon što su održali nevjerojatnih šest rasprodanih predstava zaredom povodom Dana žena u Opatiji i 15 rasprodanih predstava diljem Hrvatske, najpoznatiji europski muški plesni tim dolazi osvojiti srca i Osječankama.

Hot Men Dance čine članovi iz 15 zemalja diljem svijeta koji kombiniraju moderan i erotski umjetnički ples te pružaju nezaboravan dvosatni doživljaj ženskoj publici. Njihovi nastupi obiluju energijom, akrobacijama, glumom i impresivnim kostimima.

Svojom strašću prema plesu i nevjerojatnom predanošću umjetnosti ovaj plesni tim, koji slavi deset godina postojanja, privukao je pozornost publike diljem svijeta, a Osječanke će imati priliku u njihovom performansu uživati prvi put. Njihov jedinstveni nastup, koji spaja različite žanrove plesa i kreativne kostime te obećava nezaboravan doživljaj, namijenjen je isključivo ženskoj publici.

Budući da su rasprodali šest predstava zaredom u Opatiji, dvije u Rijeci i Zagrebu, Splitu i Puli, očekuje se da će njihov nastup u Osijeku biti jednako spektakularan. 

Program nije namijenjen mlađima od 18 godina, a ulaznice možete kupiti na poveznici.

Nema sljedećih događaja
Povezani sadržaj
Preporučeno