Kompare.hr

Najveći nezavisni komparator širi svoj tim u Osijeku

Promo

Najtraženije je radno mjesto prodajnog predstavnika, a nudi se ugovor na neodređeno uz stimulativna primanja

Komparatori su u svijetu već odavno veliki hit, a iz godine u godinu postaju sve popularniji i u Hrvatskoj. Ova industrija ne samo da ima sve veću potražnju za uslugama, već i sve više mladih želi raditi u njoj.

Što to privlači mlade u karijeru prodajnih predstavnika otkriva kompare.hr – najveći nezavisni komparator u Hrvatskoj.

U dvije godine udvostručio broj zaposlenih stručnjaka

Za one koji se još nisu susreli s kompare.hr, radi se o digitalnom servisu koji uspoređuje ponude osiguranja, kredita i telekomunikacijskih usluga. Uspješno posluje više od 12 godina, a broji preko 140.000 zadovoljnih korisnika.

Značajni rast doživio je nakon što ga je 2022. godine većinski preuzeo investicijski fond Invera. Proporcionalno rastu poslovanja, rastao je i tim stručnjaka, pa je tako kompare.hr u dvije godine povećao broj zaposlenika sa 125 na 250. Rast se nastavlja – trenutno traže pojačanje u odjelu auto osiguranja

Prodajni predstavnik – hit pozicija među mladima

Najtraženije je radno mjesto prodajnog predstavnika. Mlade, kažu, najviše privlače 6-satno radno vrijeme i konkurentna primanja. Od ostalih call centara razlikuje ih što ne rade cold calling, već isključivo kontaktiraju korisnike koji su sami zatražili ponudu.

Promo

Osim stimulativnih primanja, uz ugovor na neodređeno, svojim djelatnicima kompare.hr omogućuje i dodatno zdravstveno osiguranje, sudjelovanje u ulaganju u dobrovoljni mirovinski fond te MultiSport pretplatu.

Uredi se nalaze unutar tri grada – Rijeka, Osijek i Zagreb, a moguć je i hibridni rad. Najviše se prodajnih predstavnika može pronaći u osječkom uredu gdje svakodnevno radi više od 100 kompareovaca.

Najvažnija je sposobnost prepoznavanja potreba korisnika

Brojni su kriteriji kojima se vode pri zapošljavanju – od znanja, motiviranosti, timskog duha do ambicije budućih članova. Kod prodajnih predstavnika važno im je da je osoba odgovorna, strastvena i sposobna u prepoznavanju potreba korisnika, ističe Bruno Fabo, voditelj prodaje auto osiguranja:

“Kod zapošljavanja najvažnije nam je vidjeti uklapa li se potencijalni zaposlenik u našu organizacijsku kulturu. Kao komparator uspoređujemo više ponuda naših partnera i korisniku pronalazimo onu koja najviše odgovara njegovim potrebama. Iz tog razloga važno nam je da naši zaposlenici znaju prepoznati potrebe naših korisnika i staviti ih na prvo mjesto.”

Koje su odgovornosti prodajnog predstavnika?

Kompare.hr surađuje s više osiguravajućih kuća pa tako na jednom mjestu uspoređuje i ugovara obvezno auto osiguranje i kasko osiguranje.

Svaki prodajni predstavnik pomaže korisnicima odabrati i donijeti najbolju financijsku odluku. Njegova je zadaća kombinirati ponude različitih partnera kako bi pronašao najpovoljniju opciju. Tako korisnicima istovremeno štedi i vrijeme i novac – brzo, jednostavno i potpuno besplatno.

Promo

Jeste li i vi budući kompareovac/ka?

Ovaj digitalni servis trenutno je u potrazi za pojačanjem u odjelu auto osiguranja. Vidite li se kao dio kompare.hr tima? Postanite kompareovac već danas i uživajte u benefitima usporedivo boljeg radnog mjesta! Više informacija o otvorenim radnim pozicijama pronađite na kompare.hr.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest