ZOO vrt Osijek: Radionica “Rukama stvori, divljinu osvoji”

Borna Jakšić/PIXSELL
Borna Jakšić/PIXSELL
Ned
13
13. listopada
09:00 - 12:00
ZOO vrt Osijek
Tvrđavica 263
Osijek

Imat ćete priliku naučiti zanimljive činjenice iz života lavova i tigrova, njihovom ponašanju i potrebama od ZOO edukatora

Loading Događaji

Rukama stvori, divljinu osvoji! Pridružite se uzbudljivoj radionici „Rukama stvori, divljinu osvoji“ koja će se održati 13. listopada od 9 do 12 sati.

Ova radionica savršen je način da kvalitetno provedete vrijeme s djetetom ili nekom drugom dragom osobom, dok istovremeno stječete nova znanja o fascinantnim životinjama – lavovima i tigrovima.

Imat ćete priliku naučiti zanimljive činjenice iz života lavova i tigrova, njihovom ponašanju i potrebama od ZOO edukatora. U praktičnom dijelu radionice, vlastitim ćete rukama izraditi igračke koje će životinjama pružiti zabavu i zanimljivu aktivnost. Nakon izrade igračaka, iste će se postaviti u nastambe te ćete slobodno uživati u promatranju ponašanja naših životinja.

Radionica je prilagođena svim uzrastima što Vam omogućava priliku za kreativno provedeno vrijeme s djetetom, obitelji ili prijateljima. Uživajte u zajedničkom stvaranju dok provodite nezaboravne trenutke s našim najdražima.

Mjesta su ograničena stoga osigurajte svoje mjesto na vrijeme! Prijaviti se možete putem telefona pozivom na broj 031/285-234 ili ispunjavanjem online obrasca https://forms.gle/c4MZvPUpKA2c8Mem9

Cijena ulaza na ZOO radionicu iznosi 7 € za sve, samo djeca do 3 godine starosti sudjeluju besplatno.

Preporučeno