Tradicionalno događanje

Postanite tajni gledatelj 9. Filmske RUNDE

PR

Fokus je na osobnom doživljaju revije, pri čemu tajni gledatelj odgovara na pitanja o programu, organizaciji, promociji i atmosferi, prateći unaprijed postavljene kriterije

Volite filmove i uživate u detaljima koje drugi možda ne primijete? Sviđa vam se ideja gledanja filmova s posebnom misijom? Vjerujete da sitnice mogu promijeniti svijet (čitaj: filmski festival)?

Pridružite se 9. izdanju revije hrvatskog kratkometražnog filma Filmska RUNDA 25. i 26. listopada u osječkom kinu Urania i postanite tajni gledatelj!

Poziv je otvoren za sve ljubitelje filma, kao i one koji tek otkrivaju ovu vrstu umjetnosti. Važno je da tajni gledatelj uživa u analizi, promišljanju i dijeljenju svojih dojmova te želi pridonijeti unapređenju revije. Ključan je uvjet taj da ostane “nevidljiv” – prijava je anonimna, kao i svi podatci koje tajni gledatelj dostavi.

Od njega se očekuje da prouči zadane segmente koje će promatrati i analizirati prije dolaska na Filmsku RUNDU.

Fokus je na osobnom doživljaju revije, pri čemu tajni gledatelj odgovara na pitanja o programu, organizaciji, promociji i atmosferi, prateći unaprijed postavljene kriterije. Nakon manifestacije, tajni će gledatelji imati priliku družiti se i raspraviti o rezultatima zajedno s organizatorima.

Na temelju tih povratnih informacija, Filmska RUNDA prilagodit će svoje buduće programe i dodatno poboljšati odnos s publikom.

Navedeni je poziv dio šireg angažmana publike, a cilj je na inovativan način uključiti publiku te prikupiti vrijedne povratne informacije o tome kako gledatelji doživljavaju RUNDU. Riječ je o poticaju na dijalog, zajedničkoj analizi i istraživanju kako bi se bolje razumjele potrebe gledatelja i unaprijedila kvaliteta sadržaja za buduće projekte.

Prijave su otvorene do 18. listopada. Ispunite obrazac, pričekajte daljnje upute i postanite tajni gledatelj!

    Povezani sadržaj
    Preporučeno
    Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
    Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest