CZK Valpovo: Komedija “Žene na rubu“

PR
PR
Sri
9
9. listopada
20:00
Valpovo
Trg kralja Tomislava 2
Valpovo

Svaka od njih spas traži na drugome mjestu – jedna u naručju oženjenog muškarca koji je zavarava, druga u suicidalnom bijegu od rutine obiteljskog života, a treća u misticizmu religije

Loading Događaji

Ustanova za kulturne djelatnosti Ante Evetović Miroljub Valpovo i Scena Gorica donose hit komediju “Žene na rubu“ koja će se odigrati sutra, 9. listopada u 20 sati u Centru kulture Matija Petar Katančić Valpovo.

Pretprodaja ulaznica po cijeni od sedam eura provodi se u Edukacijsko-interpretacijskom centru (031/358-489, 031/293-288), Gradskoj knjižnici i čitaonici Valpovo (031/651-499) te sat vremena prije početka predstave.

Tekst je za predstavu napisao Gustavo Ott, režirao ju je Mario Kovač, dok u njoj glume Martina Stjepanović Meter, Selma Sauerborn i Mia Krajcar. Scenografiju potpisuje Vesna Režić, kostimografiju Tea Bašić Erceg, glazbu Vid Novak Kralj, a rasvjetu Alen Marin.

Dramski tekst Gustava Otta dovodi nam na pozornicu tri suvremene žene koje život nije mazio te koje su se nebrojeno puta opekle i bile povrijeđene u svojoj potrazi za ljubavlju. U ovoj ih komediji susrećemo u tridesetim godinama života, odnosno onom ranjivom razdoblju u kojemu okolina od nas očekuje mnogo, a sugerira nam da je kraj (četrdesete!) blizu.

Svaka od njih spas traži na drugome mjestu – jedna u naručju oženjenog muškarca koji je zavarava, druga u suicidalnom bijegu od rutine obiteljskog života, a treća u misticizmu religije. Svakoj nedostaje ono što imaju druge dvije, no niti jedna to ne zna. Crnohumorno i kirurški precizno, ovaj tekst secira nezahvalnu poziciju žene u suvremenom društvu.

Povezani sadržaj
Preporučeno