Aktualno s burze

Novi poslovi u Osijeku i okolici: Ako se vidite u turizmu i IT-u te dobro govorite jezike, prijavite se na ove oglase

Ilustracija (Igor Soban/PIXSELL)

Uz brojna zanimanja koja možete odrađivati iz udobnosti vlastitoga doma, ističemo i specifične prilike poput onih za radom u KFC-u u Osijeku te kao menadžeri u banci

Na početku ovoga tjedna donosimo vam aktualne oglase s burze za brojna zanimanja na području Osječko-baranjske županije od kojih većinu možete raditi od kuće.

Međutim, napominjemo kako je i dalje do iduće srijede KFC s mjestom rada Osijek u potrazi za djelatnikom u restoranu (m/ž). Uz neto plaću u iznosu od 1100 eura, poslodavac je spreman djelatniku dati ugovor na neodređeno vrijeme, dva slobodna dana tjedno, fleksibilno radno vrijeme, otvorenu priliku za daljnji razvoj, praktični i online trening, besplatnu internetsku platformu za učenje stranih jezika, iskusan i jedinstveni tim na koji se uvijek može osloniti te popust karticu za zaposlenike. S druge strane, zaposlenik bit će zadužen za komunikaciju s gostima, pripremu i posluživanje narudžbi te brigu o visokoj kvaliteti proizvoda i čistoći radne stanice.

Do subote se pak imate priliku prijaviti na radno mjesto menadžera za odnose s klijentima (m/ž) u Privrednoj banci Zagreb u Osijeku, Zagrebu, Čakovcu i Varaždinu. Uvjeti su koje trebate ispuniti da biste se tamo zaposlili srednja stručna sprema ekonomskog usmjerenja, dvije godine radnog iskustva u bankarskom, odnosno financijskom sektoru, iskustvo rada s klijentima, aktivno znanje engleskog jezika u govoru i pismu, razvijene prodajne, komunikacijske i analitičke vještine, sklonost timskom radu, sigurnost i proaktivnost u nastupu, organiziranost i sistematičnost te mobilnost. U drugu ruku, nudi vam se dinamično i motivirajuće okruženje, mogućnost profesionalnog napretka, moderna tehnološka rješenja, stručni tečajevi, seminari i konferencije, prigodne novčane nagrade, sistematski pregled svake dvije godine, rad izvan poslovnog prostora te korporativni vrtić.

Nadalje, tvrtka Mplus Croatia do petka traži stručnjaka za prezentaciju i reaktivaciju proizvoda na nizozemskom jeziku (m/ž) koji bi radio za računalom kod kuće. Njegove bi obveze uključivale kontaktiranje i savjetovanje korisnika s ciljem ponovnog aktiviranja njihove usluge, stvaranje i ponovno aktiviranje najbolje ponude za klijente te održavanje kvalitetnih odnosa s klijentima. U skladu s time, od kandidata se zahtijeva poznavanje nizozemskog (C1) u kombinaciji s engleskim jezikom (B2/C1), osnovno korištenje MS Office paketa, usmjerenost prema postizanju prodajnih ciljeva, izražene komunikacijske i prezentacijske vještine, motivacija i strast za prodajom, spremnost na suradnju i timski rad te pozitivan i proaktivan stav. U konačnici, poslodavac na početku rada, uz brojne druge pogodnosti, osigurava bonus dobrodošlice u iznosu od 500 eura, kao i 250 eura nakon prvog mjeseca rada i još 250 eura nakon tri mjeseca rada.

Voditelja tima u call centru (m/ž) do nedjelje zapošljava SALES POWER d.o.o. za usluge koji također može raditi od kuće ili u Zagrebu, vodeći prodajne timove, prateći tržišne trendove te prodavajući proizvode i usluge krajnjim korisnicima. Kako bi kandidat dobio posao na spomenutom radnom mjestu, potrebno je da posjeduje minimalno jednogodišnje radno iskustvo, spremnost na razvoj i širenje prodajne mreže, usmjerenost prema korisničkom zadovoljstvu te izvrsne organizacijske vještine. Poslodavac će mu zauzvrat omogućiti poticajno radno okruženje, obuku i edukaciju, pomoć u zapošljavanju novih članova tima te prodajnu, marketinšku, operativnu i financijsku podršku.

Ako volite tehnologiju, također se do nedjelje imate priliku prijaviti za posao IT tehničara na početnoj razini (m/ž) u kompaniji MIND Solutions d.o.o. Prednost je navedenoga zanimanja ta što je i njega moguće odrađivati online, i to u stalnom radnom odnosu, a u njemu ćete biti uspješni ako poznajete engleski jezik u govoru i pismu, nije vam problem raditi od 15 do 23 sata, posjedujete osnovna znanja o MS Windows OS-u i MS Office-u 365, razumijete funkcioniranje računalnih mreža na primarnoj razini, imate iskustva u rješavanju tehničkih problema, posjedujete izvrsne komunikacijske vještine, timski ste igrač, vodite računa o detaljima, želite razvijati svoje tehničko znanje te brzo učite i ugodno radite u dinamičnom IT okruženju. Dakako, poslodavac će vam na početku rada organizirati edukaciju, ali i zanimljivo i pomalo izazovno radno okruženje te kasnije brojne financijske i ostale pogodnosti.

U tvrtki MKO Complete Solutions d.o.o. do nedjelje je moguće zaposliti analitičara financijskih podataka (m/ž) koji bi radio od kuće u stalnom radnom odnosu, pod uvjetima naprednog poznavanja MS Excela, engleskog jezika te financijskog i operativnog izvještavanja, kao i posjedovanja iskustva u obrađivanju računalnih podataka te vještina poput samostalnosti, komunikacije i obraćanja pozornosti na detalje. S druge strane, poslodavac nudi ravnotežu između privatnog i poslovnog života, konkurentne financijske naknade i bonuse za dobro obavljeni posao, karijerni rast te posebne rođendanske i zdravstvene pogodnosti.

U tom je kontekstu kompanija Transcom WorldWide d.o.o. u potrazi za agentom u kontaktnom centru u području turizma (m/ž) kojega je spremna zaposliti na neodređeno vrijeme, uz određene uvjete kao što su poznavanje njemačkog jezika u govoru i pismu, visoko razvijene komunikacijske vještine, aktivno slušanje, proaktivnost i persuazivnost, empatičnost prema korisnicima, samostalnost u radu na računalu, dobro poznavanje MS Office paketa i fleksibilnost u radnom vremenu (nikada ne rade prije osam niti nakon 20 sati). Novome će djelatniku osigurati produktivnu i temeljitu obuku, sustave koji omogućavaju jednostavnu navigaciju u procesu rezervacija i svakodnevnog rada, izvrsna početna primanja s mogućnošću ostvarivanja dodatnih bonusa, svakodnevnu podršku u radu, bonus za preporuku novih djelatnika (ovisno o projektu), bonus dobrodošlice u iznosu od 400 eura, popuste u raznim objektima, ugodnu i prijateljsku radnu atmosferu te mogućnost napredovanja.

Svi su navedeni oglasi dostupni na stranicama Posao.hrMojPosao.hr i Jooble.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest