Znatni uspjeh

Karate Akademija Osijek osvojila 16 medalja na međunarodnom turniru u Daruvaru

PR

Na natjecanju u sudačkoj organizaciji bio je Akademijin član i međunarodni karate sudac Tomislav Franjić, dok je ekipu na natjecanju vodio klupski trener Goran Mesić

Karate Akademija Osijek ukupni je pobjednik mađunarodnog karate turnira u Daruvaru – 22. Karate DARFESTa održanog u subotu.

Na njemu je nastupilo 429 natjecatelja iz 47 klubova i tri države (Slovenija, Mađarska i RH). To je bio jedan u nizu kontrolnih natjecanja koji je po planu rada Karate Akademije Osijek pred predstojeće Državno prvenstvo koje će se održati 26. i 27. listopada u Jastrebarskom.

Članovi Karate Akademije Osijek u Daruvaru pokazali su zavidnu razinu spremnosti, što su i potvrdili osvojivši pet zlatnih, isto toliko srebrnih i šest brončanih medalja te u ukupnom poretku klubova odnijeli primat najboljeg kluba na natjecanju u konkurenciji 47 klubova.

Zlatne su medalje tako osvojili Tena Ogrebić, Lana Mesić, Luka Mesić, Petar Erdeši i Fran Vukmanić.

Dobitnici su srebrnih medalja Sara Čupić, Brigitte Černohorski Budin, Ana Ivezić, Gabrijel Nemet i Tena Ogrebić, dok su brončane medalje osvojili Franka Čulić, Iva Erdeši, Lea Nemet, Nicole Miočević, Josipa Ćuk i Karlo Batoš.

Za Akademiju još su nastupili Elena Šegavčić koja je u zanimljivoj borbi, uz nedostatak sportske sreće, izgubila rezultatom 6:5. Protivnica ne prolazi dalje i Elena ne dobiva šansu da se kroz repasaž domogne postolja. 

Nikola Mađarec, s obzirom na to da je novi Akademijin član, još je u fazi prilagodbe na novi trenažni proces rada u klubu te je ovaj puta poražen u prvome kolu i nije se uspio popeti na pobjedničko postolje.

Na natjecanju u sudačkoj organizaciji bio je Akademijin član i međunarodni karate sudac Tomislav Franjić, dok je ekipu na natjecanju vodio klupski trener Goran Mesić.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest