”ZAVIČAJ24”

Morco (16) objavio novu rap pjesmu koja govori o ljepotama našega podneblja

Screenshot/Youtube

Podsjetimo, Morco iza sebe ima već nekoliko singlova koji žanrovski pripadaju modernom rapu i gotovo su, stoga, jedinstveni na ovim područjima

Talentirani 16-godišnji Belomanastirac Gabriel Šimon iliti umjetničkog imena Morco objavio je novu pjesmu pod znakovitim nazivom ”ZAVIČAJ24”. Ovoga je puta opjevao Baranju, snimivši i pripadajući spot s obilježjima njezina krajolika.

Inspiraciju za navedeni rap singl dobio je tijekom razgovora o ljepotama našega zavičaja s obitelji. Već toga mu je dana došla ideja da svu ljubav prema njemu prenese u pjesmu.

”Kroz nekoliko sam dana pronašao odgovarajuću matricu i krenuo pisati. Nisam morao mnogo razmišljati o čemu ću pisati budući da je naše podneblje puno ljepota i motiva koji su me vodili u svaki novi stih. Pomoć mi je ponudio Adrijan Šljeki Lončar, odradivši mix/master, dok sam materijale za spot dobio od Marija Đurkića iz Horizont Solutions. Ostale smo dijelove spota i uređivanje odradili moja obitelj i ja”, govori glazbenik za SiB.hr kojemu je spomenutom pjesmom cilj potaknuti ljude na razmišljanje o tome koliko je posebno podneblje u kojemu živimo.

Podsjetimo, Morco iza sebe ima već nekoliko singlova koji žanrovski pripadaju modernom rapu i gotovo su, stoga, jedinstveni na ovim područjima. Inače, glazbenik pohađa treći razred srednje škole u okviru Prosvjetno-kulturnog centra Mađara, a u slobodno se vrijeme bavi ribolovom.

”Zahvalan sam svima na podršci i pomoći. Od mene u budućnosti možete očekivati još mnogo dobrih pjesama, a i prijavu na možda pokoje pjevačko natjecanje”, zaključuje Morco pred kojime je, prema svemu sudeći, zasigurno blistava glazbena karijera.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest