jelenić tragičar

Osijek odigrao lošu utakmicu i izgubio s dva autogola svog stopera

Saša Miljević/Pixsell

Osijek nikako nije imao svoj dan u današnjem susretu i Istra zasluženo nosi bodove

Nogometaši Osijeka nakon tri pobjede krenuli su u seriju gostovanja, a prva je na redu bila utakmica protiv Istre u Puli.

Istra je vrlo rano došla u vodstvo i to preko Lawala ili pak igrač Osijeka Jelenića. Heister je probio stranu Osijeka i ubacio, a u gužvi loptu skreće napadač Istre ili pak stoper gostiju budući je teško reći tko je posljednji dirao loptu.

Domaći su brzo povećali vodstvo, a još je jednom tragičar bio Jelenić koji je još jednu loptu skrenuo u mrežu nemoćnog Malenice. Ovoga puta ubacio je Beyatt i to do Lisice koji puca, a loptu u gol skreće obrambeni igrač Osijeka. Nedugo nakon toga današnji tragičar se i ozlijedio nakon sudara s jednim protivničkim igračem pa je morao napustiti igru.

Do kraja prvog poluvremena Osijek nije uspio ništa napraviti pa je Istra na odmor otišla s komotnim vodstvom. Niti u drugom dijelu nije bolje izgledao Osijek pa je opasne prilike stvarala samo domaća momčad. Posebno je opasno bilo u 56. minuti kad je Lisice ubacio s desne strane, a pucao je Vuk zamalo pokraj lijeve vratnice.

Sasa Miljević/Pixsell

Pokušao je trener Coppitelli prodrmati svoju momčad s nekolik zamjena pa su ušli Jugović, Ademi, Hernani, a nešto kasnije i Živković, ali to nije donijelo posebni napredak u igri bijelo-plavih.

Istra je stigla i do novog pogotka u 78. minuti, ali je Maurić bio u očitom zaleđu pa je njegov pogotak opravdano poništen.

Prvu svoju prigodu Osijek je dočekao u 84. minuti kad je Hernani ubacio, a dobro glavom puca Jurišić, ali Majkić vadi loptu ispod grede. Dvije minute kasnije pokušao je sam Hernani, ali lopta odlazi preko vrata.

U 88. minuti smanji je Marko Soldo nakon kornera kojeg je izveo Hernani, a najbolje se u gužvi našao vezni igrač Osijeka. U 94. vidjeli smo i novi poništeni gol Istre nakon zaleđa Maurića.

Osijek je u Istri odigrao jako lošu utakmicu nakon serije boljih igara i rezultata pa će sad morati tražiti bolji rezultat u Šibeniku koji ih je šokantno porazio na otvaranju sezone na njihovom stadionu.

Standings provided by Sofascore

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest