OSIJEK

Noćas u Stepinčevoj ulici potpuno izgorio skupocjeni Audi

Borna Jakšić/PIXSELL

I za uzrok ovog požara morat ćemo pričekati da policija završi očevid

Osječki vatrogasci noćas su imali pune ruke posla. Praktički u isto vrijeme gorjeli su stan na Jugu 2, o čemu smo već opširnije pisali i objavili fotografije, te osobni automobil.

“Operativno-komunikacijski centar policije Policijske uprave osječko-baranjske zaprimilo je danas u 3,53 sati dojavu da u širem središtu grada gori vozilo. Policijski službenici, koji su odmah upućeni na mjesto događaja, potvrdili su dojavu da gori vozilo osječkih registracijskih oznaka. Požar su ugasili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Grada Osijeka”, izvjestila je PU osječko-baranjska.

Sudeći po fotografijama izgorenog vozila, vatra je progutala gotovo čitavi auto, a netaknut je ostao samo manji prednji dio. Glas Slavonije piše da je u vlasništvu poznatog osječkog poduzetnika koji nije želio komentirati događaj.

“Našli smo se u specifičnoj situaciji u kojoj smo istovremeno imali požar automobila i požar stana. Na ovu je intervenciju bilo izašlo pet vatrogasaca s dva vozila kako bi ugasili požar automobila AUDI SQ7 parkiranog u Stepinčevoj ulici. Buktinja se bila proširila i na kante komunalnog otpada u blizini, dok je vozilo posve uništeno”, opisao je Goran Ivković, zapovjednik JVP Grada Osijeka.

I za uzrok ovog požara morat ćemo pričekati da policija završi očevid. Ono što je sigurno je da je materijalna šteta ogromna, cijena novog Audija SQ7, kako piše na web stranicama Audija, je 135 tisuća eura.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest