nedostaci na nekoliko lokacija

Na trošak izvođača u Županijskoj otklon nedostataka na tramvajskoj pruzi

GPP

Stručne službe grada uočile su nedostatke i reagirale putem nadzornih inžinjera

U Osijeku je danas održana konferencija za medije osječkog Gradskog prijevoza putnika na temu dodatnih radova koje je nužno provesti u sklopu modernizacije tramvajske pruge.

Naime, kako je rečeno, nakon radova uočeni su određeni nedostaci i to prvenstveno vezani uz oborinske voze i to u najvećoj dužini u osječkoj Županijskoj ulici.

“Događa se da nam nakon većih oborina ova dionica pliva. Reagirali smo preko nadzornih inženjera i uputili zahtjev izvođaču koji to mora sanirati jer ova dionica još nije dobila uporabnu dozvolu. Na spomenutoj će se lokacije postaviti duple kanalice i omogućiti odvodnju kakva bi trebala biti”, rekao je Goran Pajnić, direktor GPP.

Radovi bi trebali započeti već u utorak, a završiti krajem listopada. Prvenstveno se to odnosi na Županijsku ulicu, a manji nedostaci uočeni su još u Vinkovačkoj na dva mjesta, Dunavskoj, Bosanskoj te u Radićevoj i Strossmayerovoj.

Sami radovi izvesti će se na trošak izvođača, tvrtke Swietelsky, a kako je rečeno, to nije ništa neuobičajeno kod ovakve vrste i obima poslova.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest