Pobjegao s mjesta nesreće

Pijani 27-godišnjak sletio s ceste i udario u nadstrešnicu i cisternu, zaustavio ga tek betonski stup

PIXSELL

Očekuje ga novčana kazna veća od 3.500 eura, zabrana upravljanja motornim vozilom na 18 mjeseci te 12 negativnih bodova zbog kojih će mu biti poništena vozačka dozvola

U mjestu Dinjevac kod Pitomače jučer oko 18,20 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je 27-godišnji vozač zadobio lakše ozljede. Vozač, upravljajući osobnim automobilom kojemu je istekla prometna dozvola, vozio je neprilagođenom brzinom. Prilikom izlaska iz zavoja, vozilo se zanijelo, sletjelo s kolnika i udarilo prednjim dijelom u temelj nadstrešnice koju je pritom srušilo, javlja PU virovitičko-podravska.

Nakon prvog udarca, automobil se nastavio kretati, udarivši u vatrogasnu cisternu i potporni stup balkona, gdje se konačno zaustavio. Vozač je potom napustio mjesto događaja, ali su ga policijski službenici ubrzo pronašli.

Vozaču je zbog zadobivenih ozljeda pružena liječnička pomoć u Općoj bolnici Virovitica, a prilikom alkotestiranja utvrđeno je da je imao koncentraciju alkohola od 1,78 g/kg.

Protiv 27-godišnjaka slijedi donošenje Prekršajnog naloga. Očekuje ga novčana kazna veća od 3.500 eura, zabrana upravljanja motornim vozilom na 18 mjeseci te 12 negativnih bodova zbog kojih će mu biti poništena vozačka dozvola.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest